....

.... Zdroj: Minetan

....
....
....
....
5
Fotogalerie

Krásně snědá do plavek? Víme, jak toho docílit

Produkty, které ještě donedávna slibovaly krásně opálenou pokožku i bez slunečních paprsků nejednou zradily naše očekávání. Doba se naštěstí změnila a vývoj se posunul i v oblasti samoopalování. Takže hurá, opálit se opravdu můžeme i doma, a dokonce rychle. Ovšem pozor, je potřeba zvolit kvalitní produkty, jinak nás výsledek může pořádně zamrzet. Jak na to?

Samoopalovací pěna a krémy

Profesionální samoopalovací prostředky v podobě barevných pěn vám nabízejí dokonalý výsledek již za hodinu po aplikaci. Jakto? Všechny pěny totiž obsahují přírodní DHA, antioxidanty, přírodní esenciální kyseliny a oleje. Pěny zároveň vyživují, hydratují, jsou vhodné pro vegany a jsou zdravotně zcela nezávadné!

....
.... | Zdroj: Minetan

Pro perfektní aplikaci doporučujeme používat aplikační rukavici. Vybírat můžete mezi pěnami, díky kterým získáte světle zlatavé až ultra tmavé opálení. S kokosovou nebo kávovou vůní, s arganovým olejem nebo extra porcí kokosové vody. Pro ty, které chtějí budovat své opálení postupně, je zde samoopalovací tělové mléko, to přináší nejen postupný jemně bronzový odstín pleti, ale také perfektní hydrataci, kterou oceníte každý den i jako běžnou péči o své opálení.

Jak správně aplikovat?

1. Aplikujte na suchou, čistou a peelingem očištěnou pokožku. Peeling doporučujeme provádět 8–16 hodin před aplikací. Minimálně 24 hodin před aplikací pokožku neholte.

2. Na nanesení produktu používejte výhradně určenou aplikační rukavici. Dbejte opatrnosti při aplikaci na kolena, lokty, kotníky kvůli nežádoucímu tmavému odstínu. Po aplikaci si umyjte ruce.

3. Produkt z kůže osprchujte vlažnou vodou bez mýdla, šampónu a žínky po 1–3 hodinách dle vámi zvolené hloubky opálení.

....
.... | Zdroj: Minetan

Určete si samy, jak tmavé opálení chcete mít. Pro přirozeně opálený vzhled smyjte prostředek po hodině působení nebo nechte působit déle (2–3hodiny) pro hlubší a tmavší výsledek. Produkt osprchujte vlažnou vodou po dobu 45 sekund. Nepoužívejte mýdlo ani peeling. Po sprše se vaše samoopálení vyvine a ztmavne ještě v následujících 24 hodinách. Běžnou sprchu si dejte po následujících 8–16 hodinách.

....
.... | Zdroj: Minetan

První samoopalovací pistole

Značka MineTan přináší jako první samoopalovací pistoli pro domácí použití. Je skvělá pro přípravu na první slunečné dny, kdy odhodíme kalhoty a punčocháče. Set obsahuje vše potřebné pro vytvoření fantastického opálení – samoopalovací pistoli, profesionální tekutinu a aplikační rukavici. Tato samoopalovací pistole pravděpodobně kompletně změní budoucnost samoopalování. I tady si hloubku opálení určujete samy.

Podívejte se na video, jak pistole funguje:

Krásně snědá do plavek? Víme, jak toho docílit

....
.... | Zdroj: Minetan
....
.... | Zdroj: Minetan
....
.... | Zdroj: Minetan
....
.... | Zdroj: Minetan
....
.... | Zdroj: Minetan