.

. Zdroj: El Nino

Jarní vůně, které rozhodně musíte vyzkoušet!

Těžkým a přeslazeným vůním již odzvonilo. Inspirujte se v zelenající se přírodě – okuste křehké a svěží jarní vůně, ve kterých hrají prim jiskřivé zelené akordy travin, listů a pučících květů. Lehké, nevtíravé, přitom stále ohromující. Máme pro vás čtveřici jarních vůní, které by rozhodně měly zakořenit i na vašem nočním stolku.

V záplavě svěžesti zeleně s Gucci Bloom Acqua di Fiori

Novinka loňského roku, dámská vůně Gucci Bloom, se stala okamžitě hitem. Nová verze na sebe nenechala dlouho čekat – s příchodem jara 2018 se v nabídce parfumérií objevila svěží zelení protkaná novinka Gucci Bloom Acqua di Fiori. Ohromující exploze zelených a květinových akordů vás nabudí dávkou nové energie a radosti ze života. Svěžest zelených tónů listů ločidla a rybízu doprovází intenzivní květinové srdce z opojného jasmínu, tuberózy a unikátního čínského zimolezu. Gucci Bloom Acqua di Fiori je dámskou vůní, která vás bude fascinovat od prvního přivonění.

.
. | Zdroj: El Nino

Smaragdově zelené srdce z hlubin pralesa

Potrpíte si na originalitu a nevšednost? Jednoznačným tahákem posledních měsíců je zelená novinka od Thierry Mugler. Pod rouškou broušeného smaragdu ve tvaru srdce se ukrývá vůně inspirovaná nespoutanou divokostí pralesa. Thierry Mugler Aura je vůbec první zeleně-orientální vůní, a taktéž první vůní, ve které byl exkluzivně využit nový výtažek z tygří liány. Po nekončících hodinách vůně zeleně, sladké vanilky a pomerančového květu si uvědomíte gigantičnost výdrže vůně Aura. Pro někoho může být exploze zelených tónů listů rebarbory a esenciálního oleje Liane Fauve až příliš bestiální. Jedno je ale jisté, vůni Aura rozhodně nelze jen tak přejít bez povšimnutí.

.
. | Zdroj: El Nino

Vsaďte na léty osvědčenou klasiku Versace Versense

Že novinky nejsou nic pro vás? Pořiďte si na jaro křehkou a jemnou dámskou vůni Versace Versense. Kombinace jiskřivého bergamotu, opuncie a zelených mandarinek na lehce hřejivém základu ze santalového dřeva a pižma je na jaro jako stvořená. Jemnost vůně pak dotváří květinové srdce z opulentního jasmínu a narcisů. Vkusná a svěží dámská vůně Versace Versense nechá skvěle vyniknout vaše pravé já.

.
. | Zdroj: El Nino

Vůně čerstvě posečené trávy

Toužíte-li po nefalšovaném jaru uzamčeném v luxusním flakónu, vsaďte na tradiční francouzskou značku Hermes. Neodolatelná „zahradní vůně“ Hermes Un Jardin Sur Le Toitv sobě ukrývá zkapalněnou pestrobarevnou krásu rozkvetlých zahrad půvabné Francie. Je vůní překypující zelení, šťavnatým ovocem a výraznými květy růží a magnólie. Mistrně namixovaný koktejl složek Un Jardin Sur Le Toit, vystavěný na dominantním zeleném akordu travin, slibuje nevšední a výjimečný zážitek. Předem vás musíme upozornit, že vůně Hermes Un Jardin Sur Le Toit je silně návykovou.

.
. | Zdroj: El Nino

V široké nabídce online parfumerie Elnino.cz však naleznete daleko více lehkých a jiskřivých vůní, které přímo překypují svěžestí jarní přírody. Stačí si jen vybrat tu pravou.