.

. Zdroj: Shutterstock

Jaká prsa mají muži rádi a proč?

Jestli něco muže na ženách odjakživa přitahuje, je to jejich poprsí. Vrozená sexualita se prostě zapřít nedá. Někteří dávají přednost ňadrům přirozeným, jiní zase nedají dopustit na silikonová. A jak je to s velikostí? Co muž, to jiný názor, v jednom se však všichni shodují.

Je všeobecně známo, že svůdnost ženského dekoltu se posuzuje podle tří základních faktorů – velikost, tvar a v neposlední řadě také pevnost. Velikost poprsí je dána geneticky, ale tvar a pevnost závisí na napětí pokožky a podpůrných svalech. A tyto faktory se samozřejmě s věkem mění.

Ženy touží po dokonalých ňadrech, existují ale?

Vždy chceme to, co nemáme. Ženy s drobnými prsy zoufale touží po velkých ňadrech, naopak ženy s větším poprsím závistivě pokukují po ženách s plochým hrudníkem. Možná vás to překvapí, ale velikost pro mnoho mužů není až tolik zásadní. Důležitější je jejich tvar a pevnost. Pevná ňadra totiž symbolizují mládí ženy. Pevná a plná prsa navíc podle odborníků v mužích evokují domněnku, že je žena zdravá a hlavně plodná. Přirozeně tak majitelce takového dekoltu dají přednost. A ideální velikost? Prý ta střední.

Jak si udržet krásná a pevná prsa co nejdéle?

Pořiďte si speciální krém na prsa, olej či tělové mléko, jež je zaměřeno speciálně na oblast dekoltu a krku. Tím zajistíte potřebnou hydrataci pokožky a její mladistvější vzhled. I studená sprcha dokáže s vaší pokožkou zázraky. Kůže zůstane pružnější, lépe se prokrvuje a nezačne být nebezpečně povislá.

Jednoduchý cvik pro pevná prsa

Ruce dejte do pravého úhlu a držte gumičku takovým způsobem, aby na zádech byla kousek pod lopatkami. Její konce uchopte do dlaní, zatněte bříško a poté v pravidelných intervalech pohybujte rukama směrem k tělu a zase zpět. Opakujte dvacetkrát, ideálně ve dvou sériích.

.
. | Zdroj: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Sázka na kvalitní doplněk stravy

Dnešní ideál ženy vyžaduje výrazné křivky a oblé linie. Proč tedy neustále trápit své tělo redukčními dietami? Jestliže zároveň nepatříte mezi zastánkyně skalpelu, a přesto toužíte udělat něco pro své poprsí, vyzkoušejte osvědčený doplněk stravy NadraIN FORTE, který díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou.

Navíc obsahuje přírodní látky, které šetrnými a bezpečnými mechanismy modulují účinky přirozených ženských hormonů a metabolismus ženského organizmu. Příznivě tak ovlivňují krásu ženských prsou, udržují tělesný komfort a harmonii ženského těla.

Kód pro poštovné zdarma: ZE625.

Platí při nákupu na nadrain.cz, platný do 15.7. 2018.

Více informací naleznete ZDE