.

. Zdroj: Onclé

Jak nejlépe pečovat o své intimní partie?

My ženy se chceme cítit krásně a sebejistě. A stejně tak jako se staráme o naši pleť, vlasy a tělo, neměly bychom opomíjet ani pravidelnou péči o naše intimní partie. Pocit čistoty a svěžesti je totiž k nezaplacení! Při výběru správné intimní péče je však třeba věnovat zvýšenou pozornost složení, které by mělo být účinné, ale především šetrné. Jak správě postupovat při péči o citlivou pokožku intimních partií a jaké přípravky zvolit? Poradíme!  

Základem je správně zvolené spodní prádlo

Krajkovým prádlem bezpochyby okouzlíte svého pana božského, přes den bychom však měly upřednostnit pohodlí a nosit kalhotky, které jsou dostatečně prodyšné a umožní naší kůži dýchat. Syntetické materiály mohou dráždit pokožku a zadržovat vlhkost, což nahrává množení bakterií. Pro celodenní komfort zvolte spodní prádlo z přírodních materiálů jako např. bavlna či bambus, které jsou oproti umělým vláknům mnohem prodyšnější a skvěle odvádějí vlhkost.

Běžné mýdlo nestačí

Úlevu, zklidnění a prevenci před nepříjemnými problémy přinese citlivým partiím správně zvolená péče. Věděly jste, že pro intimní ženské partie je vhodnější upřednostňovat sprchu před vanou? Pokud se chcete cítit jako v bavlnce, rovnou také zapomeňte na obyčejná tělová mýdla. V intimních místech totiž převládá kyselé pH, které může být běžnými mýdly narušeno. Porozhlédněte se po produktech určených přímo pro intimní hygienu, které jsou maximálně přizpůsobeny ženskému tělu. Vhodné přípravky dokážou vyrovnat pH a výrazně zmírnit riziko podráždění i nepříjemných intimních problémů.

.
. | Zdroj: Onclé

Vsaďte na přírodní intimní kosmetiku

Česká značka Onclé představila v nové řadě BIORGANIC 100% přírodní péči pro intimní partie. Kosmetika na přírodní bázi byla citlivě navržena speciálně pro ženy a účinně pomáhá udržovat správné pH a zdravou bakteriální rovnováhu. O důkladnou hygienu se spolehlivě postará intimní mycí emulze pro citlivou pokožku. Přírodní BIOLIN P a kyselina mléčná podporují přirozenou mikroflóru intimních míst a BIO šípkový extrakt pokožku vyživuje a zklidňuje. Díky jemnému složení je mycí emulze vhodná pro každodenní péči a zanechává příjemný pocit osvěžení.

Intimní hygiena na cestách

Jste často v pohybu a lámete si hlavu, jak o sebe pečovat a udržovat se svěže i mimo domov? Mějte snadné a spolehlivé řešení ukryté v kabelce a zajistěte přirozenou ochranu citlivé pokožky vašich intimních partií ať už jste kdekoliv. Unikátní novinkou v oblasti ženské hygieny je bezoplachový intimní čisticí olej se svěží citrusovou vůní, který se zaručeně stane vaším oblíbencem a věrným parťákem na cesty. Díky praktickému balení, snadnému použití bez nutnosti oplachování a přírodnímu složení naprostou jedničkou pro vaši každodenní očistu. Díky kombinaci šetrných ingrediencí a jemných vůní se budete cítit svěže po celý den.