Video placeholde

Hvězda Instagramu radí, jak na nejlepší domácí masky

Chcete mít krásné vlasy a hladkou pleť, ale nechcete za to utrácet plno peněz? Nevadí, ukážeme vám, jak si udělat masku jak na vlasy, tak na obličej do pár korun, a to s ingrediencemi, které máte doma. 

Farah Dhukai je hitem instagramu. Vytváří masky a různé kosmetické vychytávky za z dostupných ingrediencí a její videa si nenechá ujít 5,5 milionů fanoušků. My jsme od Farah vybrali 6 tipů na pečující masky, které si zamilujete i vy.

Pokračování 2 / 7

Jak se zbavit černých teček?

Smíchejte kokosové mléko s droždím a míchejte, dokud se vám nevytvoří hutnější konzistence. Poté naneste na oblast nosu a oblast pod očima. Počkejte, až vaše maska zaschne, a poté smyjte vlažnou vodou.

Video placeholde

Pokračování 3 / 7

Jak napnout pleť?

Oddělte si bílek, který následně smíchejte s cukrem. Tuto směs vyšlehejte do pevné pěny a následně naneste na celý obličej. Poté, co maska zaschne, vlažnou vodou smyjte.

Video placeholde

Pokračování 4 / 7

Jak se zbavit kruhů pod očima?

Uvařte čaj s vysokým přídavkem kofeinu a poté uvařený čaj smíchejte s bramborovým škrobem. Následně vařte tak dlouho, dokud vám nevznikne želatinová hmota. Poté aplikujte na oční kruhy a opuchlá místa a nechte působit, dokud hmota nezaschne. Následně umyjte obličej vlažnou vodou.

Video placeholde

Pokračování 5 / 7

Jak hydratovat pleť i vlasy?

Vložte láhev s agávovým sirupem do horké vody, aby byl sirup tekutější. Poté aplikujte na vlasy a obličej a nechte působit, dokud sirup nebude lepkavý, poté vše umyjte vodou.

Video placeholde

Pokračování 6 / 7

Jak získat lesklé a hladké vlasy?

Zde stačí nanést majonézu na celé vlasy a nechat působit 30 minut a poté vlasy umýt.

Video placeholde

Pokračování 7 / 7

Jak zpevnit kůži na pažích?

Naložte v kávě mořskou řasu a následně mořskou řasu aplikujte na místo, kde máte celulitidu, a zabalte do celofánu. Nechte působit 15 minut a zázrak je na světě.

Video placeholde