..

.. Zdroj: sexyjeans.cz

Freddy jeans si zamilujete i vy

Freddy jeans jsou doslova hitem posledních let. Kalhoty, které původně nosily ženy věnující se fitness, dnes oblékají ženy i dívky všech postav. Ony jsou totiž tak trochu kouzelné. Ať už trávíte hodiny v posilovně, nebo si ve volném čase dáte raději kávu a zákusek s kamarádkou, vykouzlí vám neodolatelnou postavu.

Zdá se vám něco takového příliš neuvěřitelné, aby to byla pravda? Vždyť nejde o nic nového. Push-up podprsenky také zvládnou vykouzlit větší prsa a hezký výstřih, i když ho ve skutečnosti vlastně nemáte. A push-up jeans fungují podobně.

Kulatý zadeček i bez trápení v posilovně

Označením push-up se dnes pyšní kdejaké kalhoty. Původem však nápad pochází od italské značky Freddy, která využívá svou originální patentovanou technologii WR.UP. Freddy jeans dokonale přilnou k postavě a zeštíhlí vaše linie. Nadzvednou zadeček, čímž jej zakulatí, zmenší stehna a výsledkem je naprosto dokonalá postava. Úplně bez cvičení a námahy.

..
.. | Zdroj: sexyjeans.cz

Do práce i za zábavou

V obchodech narazíte na Freddy jeans a Freddy kalhoty. Jeans vypadají jako džíny, mohou být světle i tmavě modré, šedé či černé. Jsou vyrobené z 80 % z bavlny a 20 % z elastanu. Freddy kalhoty oproti tomu obsahují 78 % bavlny a 22 % elastanu. Rozdíl je znatelný, materiálově jsou kalhoty pružnější než džíny.

Džíny i kalhoty značky Freddy jsou dostupné v opravdu nepřeberném množství provedení. Děrované, potrhané, jednobarevné, vzorované, batikované, melírované, s vysokým, nízkým nebo normálním pasem a ve velikostech XXS-XL. Vybere si opravdu každá žena.

..
.. | Zdroj: sexyjeans.cz

Správná péče

Freddy jeans nepatří zrovna k nejlevnějším kalhotám, nicméně cena odpovídá technologii výroby. Kdo je jednou oblékne, obvykle už je nechce sundat. Pokud z nich ale chcete být stejně nadšení jako spousta dívek a žen po celém světě, musíte zvolit správnou velikost. Projděte si tabulky s rozměry, a jste-li na hraně, volte raději menší. Také by se neměly sušit v sušičce, čistit chemicky, prát s aviváží, žehlit. Důležité je i správné oblékaní. Jestliže se o ně budete hezky starat, poslouží vám dlouhá léta.