ALPINE PRO

ALPINE PRO Zdroj: ALPINE PRO a.s.

Chystáte se na jaře do přírody? Tady je 5 tipů, jak být letos trendy

První sluneční paprsky doslova vybízejí k výletům do přírody. Ať už se rozhodnete pro jarní treking v horách nebo u jezer, je kromě naplánování cesty nezbytné vybavit se kvalitním outdoorovým oblečením a obuví. Ideální je při oblékání volit systém „cibule“.  Raději více tenčích „slupek“ než jednu tlustou. A co by ve vaší cestovatelské výbavě určitě nemělo chybět?

Barevná softshellová bunda

Kvalitní softshellová bunda je vděčnou součástí každého dámského šatníku. Skvěle se hodí do proměnlivého jarního počasí díky složení materiálu, které výborně odolává větru i vodě. Pestrý výběr jarních softshellových bund nabízí společnost ALPINE PRO, která patří ke špičkovým českým výrobcům outdoorové módy na českém trhu. Designéři mysleli i na nastávající maminky. Ty si mohou pořídit speciální bundu 3v1 STRAITA, která má vsadku na těhotenské bříško a také vsadku na nošení miminka v šátku či nosítku.

ALPINE PRO
ALPINE PRO | Zdroj: ALPINE PRO a.s.

Stylové mikiny a svetry Na jarní procházky a výlety s přáteli se vždy hodí pohodlná mikina, která příjemně zahřeje v chladnějších dnech a večerech. Můžete ji snadno kombinovat s džíny i volnočasovými kalhotami. Důležitý je kvalitní, funkční materiál, který by měl být hlavně prodyšný. Pestrobarevnou nabídku sportovních mikin i svetrů naleznete v obchodech i e-shopu ALPINE PRO.

ALPINE PRO
ALPINE PRO | Zdroj: ALPINE PRO a.s.

Pohodlné kalhoty

Cestovat v pohodlí za každého počasí vám umožní zejména softshellové kalhoty, které bývají vyrobeny z pružného prodyšného materiálu. V různých kombinacích jsou doplněny i rychleschnoucími vlákny či vodoodpudivou impregnační úpravou. Některé modely kalhot značky ALPINE PRO umožňují i regulaci délky, kdy si v teplých jarních dnech můžete odepnout část nohavic. Prohlédněte si nabídku softshellových kalhot značky ALPINE PRO.

ALPINE PRO
ALPINE PRO | Zdroj: ALPINE PRO a.s.

Treková obuv

Váš jarní výletový outfit nezapomeňte doplnit koženými outdoorovými botami s PTX membránou, jež odvádí vlhkost na povrch boty a vaše nohy se tak nezpotí. Vybírat můžete z širokého sortimentu trekové obuvi ALPINE PRO.

ALPINE PRO
ALPINE PRO | Zdroj: ALPINE PRO a.s.

Outdoorový batoh

Na každý výlet se vyplatí vzít sebou batoh, do kterého si sbalíte pití, svačinu i náhradní oblečení. Pohodlí je důležité, proto určitě volte variantu s polohovatelnými ramenními popruhy a odvětráváním na zádech. Objem batohu vybírejte podle délky vaší cesty. Pro jednodenní výlety postačí menší batohy v objemu kolem 20 litrů, pro delší víkendové túry už volte batohy s objemem nad 25 litrů. Prohlédněte si aktuální nabídku outdoorových batohů ALPINE PRO.

ALPINE PRO
ALPINE PRO | Zdroj: ALPINE PRO a.s.