MineTan

MineTan Zdroj: MineTan

Chcete vyrazit na dovolenou už opálená a být tak na pláži za hvězdu? Poradíme, jak na to

Milujete krásně opálenou pokožku a už se nemůžete dočkat letního slunění? Také je vám vždycky líto, když se po dovolené bronz spíše rychle než pomalu vytratí? S těmito opalovacími přípravky můžete být krásně a přirozeně opálená po celý rok. Odstín bude mít navíc plně ve své režii.

Už nikdy nezůstávejte bílá jako stěna! Nová řada produktů MineTan vám dovolí si sama rozhodnout, jaké opálení chcete. Bronzovací složky začínají působit ihned po styku s pokožkou a je jen na vás, kdy produkt smyjete. Pokud hodinu po aplikaci, dosáhnete tak jemného přírodního tónu pleti. Po 2 hodinách bude vaše opálení tmavší, a tak dále. Odstíny jsou inspirovány barvou opálení z nejznámějších světových pláží, vůni s hydratací kokosové vody a vyhlazujícím efektem kávy. Vybírat můžete hned z několika druhů produktů.

Nechte pěnu dělat divy

Tyto jedinečné samoopalovací pěny obsahují přírodní DHA, antioxidanty, esenciální kyseliny a oleje. Pokožku vyživují, hydratují, jsou vhodné pro vegany a jsou zdravotně zcela nezávadné. Pro perfektní aplikaci doporučujeme používat aplikační rukavici MineTan. Vybírat můžete mezi pěnami od světle zlatavého až po ultra tmavé opálení, s kokosovou nebo kávovou vůní, arganovým olejem nebo extra porcí kokosové vody. Výběr je jen a jen na vás…

MineTan
MineTan | Zdroj: MineTan

První micelární voda se samoopalovacím účinkem!

Nejenže bude vaše pokožka jedinečně hydratována, bude také krásně opálena, vypadat přirozeněji a vydrží krásná opravdu dlouho. K dosažení jemného zlatavého tónu pleti používejte vodu každý den, anebo si tak udržujte již stávající opálení. Micelární voda také odstraňuje z pokožky nečistotu a přebytečný maz, nezanechává na těle pruhy a je bez zápachu. Výsledkem je hydratovaná pokožka se zlatavým tónem během 10 minut. Produkt je vhodný pro všechny typy pokožky.

nn
nn | Zdroj: MineTan

Samoopalovací pistole mění budoucnost opalování

MineTan také přináší jako první samoopalovací pistoli pro domácí použití. Ta je skvělá pro přípravu na první slunečné dny, kdy odhodíme kalhoty a punčocháče, nebo třeba na párty v partě kamarádek. Tato pistole je profesionální samoopalovací technologií bez nežádoucího nepořádku a s perfektním výsledkem v pohodlí domova. Už žádné chození do salónů! Set obsahuje vše potřebné pro vytvoření fantastického opálení – samoopalovací pistoli, profesionální tekutinu a aplikační rukavici. Zapomeňte na vše, co jste dodnes o samoopalování věděla. Tato samoopalovací pistole kompletně změní vaše představy!

Nechte si ukázat nový svět opalování a podlehněte mu i vy!