.

. Zdroj: internal

Krásná bez ohledu na postavu: 5 zásad pro dokonalý outfit

Žádná žena neopouští domov s tím, že by chtěla vypadat špatně nebo hloupě. Když se ráno oblékáme, chceme vypadat co nejlépe a upoutat pozornost. Jak nedělat chyby?

Ano, všechny máme dny, kdy se necítíme úplně ve své kůži a snadno se dopustíme přešlapů. Právě v takových chvílích nás mohou zachránit základní pravidla stylingu.

1. Nejjednodušším způsobem, jak dobře zapůsobit, je správná velikost oblečení. Noste pouze to, co vám skutečně sedí. Pozor, platí to pro všechny typy postavy.

2. Není žádným tajemstvím, že perfektníoutfit dělají doplňky. A je úplně jedno, jak krásné nebo drahé je oblečení, které jste si právě oblékla. Volte decentní šperky, pásek i kabelku. Vyhnete se tak situaci, kdy budete působit nepřirozeně nebo jako pouťová atrakce. Pokud stále tápete, vsaďte na jistotu. Dramatický look vám dodají zajímavě řešené sluneční brýle.

3. Netlačte zbytečně na pilu! Jednoduché vrstvení je základ. Nikdy by nemělo působit přehnaně nebo nevhodně.

4.Volte správnou délku. Sukně i kalhoty volte podle typu a výšky postavy. Příliš krátké nebo dlouhé oblečení nevypadá dobře.

5. Pokud nějaký doplněk dokáže pravé divy, je to stylová kabelka. Vybírejte ji s rozmyslem. Příliš křiklavý, laciný nebo nevkusný design vám módní body nezíská. Platí to i pro velké logo, které křičí do světa, kolik vaše kabelka stála.

Další užitečné tipy najdete ve videu:

Video placeholde