Bella a Gigi Hadid jako malé holčičky

Bella a Gigi Hadid jako malé holčičky Zdroj: Instagram @bellahadid

Bella a Gigi s mámou Yolandou
Bella a Gigi a mámou Yolandou
Gigi Hadid s maminkou Yolandou
Bella a Gigi jako malé holčičky
Bella a Gigi Hadid
9
Fotogalerie

4 tajemství krásy supermodelek Gigi a Belly Hadid

Sestry Gigi a Bella Hadid vtrhly do módního světa silou vichřice. V současné době jde o jedny z nejžádanějších supermodelek a jejich kariéra stále strmě stoupá, stejně jako počty fanoušků na sociálních sítích. Jak o sebe pečují a jak se udržují v kondici?

Narodily se s odstupem jednoho roku v Los Angeles a vyrostly v kalifornském Malibu. Geny obě zjevně zdědily po matce Yolandě, která byla rovněž modelkou.

Gigi už se objevila na přehlídkách takových značek jako Versace, Chanel, Balmain či Isabel Marant a je ambasadorkou značky Reebok. Bella chodí přehlídky Chanelu, Givenchy, Tommy Hilfigera a Marca Jacobse a je ambasadorkou kosmetiky Dior.

Bella Hadid je také jednou z hvězd festivalu v Cannes. Podívejte se na video, jak jí to slušelo na přehlídce Fashion for Relief.

Video placeholde

Pokračování 2 / 5

O cvičení

Gigi: Boxuju. To je ta jediná věc, která mě udržuje i v duševní kondici. Nejsem schopná přijít do tělocvičny a jenom běhat, to bych umřela. Celý život jsem hrála volejbal a jezdila na koni, takže být zavřená ve městě někde v tělocvičně je pro mě fakt divné. B Nemám ráda cvičení, ale když už se do něj pustím, pak tomu dám maximum. Nešidím to.

Gigi Hadid v kampani pro Reebok
Gigi Hadid v kampani pro Reebok | Zdroj: Instagram @gigihadid

Pokračování 3 / 5

O péči o pleť

Gigi: Máma mě naučila používat přes noc na pupínky zubní pastu, která je vysuší. Jinak mám ráda meruňkový peeling St. Ives a odličovací ubrousky od Maybelline. Je dobré pleť vyčistit a nechat ji dýchat.

Bella: Oblíbila jsem si mycí emulzi na obličej z pánské řady Dior Homme a od stejné značky taky hydratační krém a masku Hydra Life.

Bella Hadid
Bella Hadid | Zdroj: Instagram @bellahadid

Pokračování 4 / 5

O vlasech

Gigi: Nemyju si vlasy každý den, což jim hodně pomáhá v tom, že se tak nevysušují. Pobyt na pláži jim dodá přirozený melír. A kromě toho je mám trochu prosvětlené technikou, které se říká balayage. Do salonu chodím jednou za půl roku, zbytek zařídí prosluněné Los Angeles – žít tady je ten nejsnazší způsob, jak přijít ke krásné blond hřívě.

Bella: Mám raději tmavší vlasy. Díky tomu jsme se sestrou také snáz rozlišitelné. Zkusila jsem blond paruku, ale přišla jsem na to, že jsem nejvíc spokojená v mé barvě vlasů. Blondýnky jsou na mě příliš andělské.

Bella Hadid
Bella Hadid | Zdroj: Instagram @bellahadid

Pokračování 5 / 5

O make-upu

Gigi: Má stylistka mi pokaždé zvýrazní obočí za pomoci Maybelline Brow Drama. "Pročísne" partii nejblíž nosu a je hotovo. Taky mám ráda matující hnědé stíny Maybelline The Nudes Palette, bez nich působím unaveným dojmem.

Bella: Líčím se minimálně. Dostávám spousty kosmetických novinek a moc mě baví je zkoušet, ale nakonec to obvykle stejně skončí jen tak, že si tvář umyju a nanesu hydratační a na něj lehce tónující krém.

Gigi Hadid
Gigi Hadid | Zdroj: Instagram @gigihadid

Článek připravil magazín OK!