Molo Sport

Molo Sport Zdroj: Molo Sport

3 tipy jak nosit tenisky

Jsou tenisky vaše tajná obsese? Tajná být rozhodně nemusí! Módní návrháři na přehlídkových molech pro F/W 2017 ukázali, že tenisky do našeho šatníku patří a nosí se naprosto ke všemu! A jak je nosit? K džínům nebo teplákům by si je oblékl každý, ale jsou originálnější cesty, jak je unosit. Tady je pár nápadů!

Air Max místo lodiček?

Proč ne! Tenisky Nike Air Max jsou vůbec nejoblíbenější a nejfrekventovanější modelová řada tenisek, kterou můžeme spatřit na nohách módních ikon, blogerů a trend setterů. Air Maxů je nesčetně variant, ale jejich nadčasový tvar a poznávací znamení v podobě superpohodlných vzduchových polštářků jim dodává neskutečně stylový vzhled, který si rozumí úplně se vším. Opravdové celebrity, jako například Rihanna je neváhají obout ani na červený koberec. Nehodláme dělat módní revoluci a nutit vás tenisky nosit k plesovým šatům, ale určitě stojí za zamyšlení kombinace tenisek a šatů, nebo sukní. S Nike Air Max můžete míchat i elegantní kousky. Právě proto, že jde o dva zcela opačné styly, outfit je pak naprosto vyvážený.

Molo Sport
Molo Sport | Zdroj: Molo Sport

Kratší kalhoty

Nechte své zbrusu nové stylové tenisky vyniknout a oblékněte k nim kalhoty, které jsou o kousek kratší než by měly být. U kalhot slim střihu by to nebylo nic tak neobvyklého, ale vyzkoušejte tuto zkrácenou délku u volnějších kalhot a pokud máte odvahu, zkuste i módní culottes. Tenisky vyniknou a stanou se tak základním pilířem outfitu.

Molo Sport
Molo Sport | Zdroj: Molo Sport

V crazy stylu

Máte občas chuť na malý módní úlet? I když jste jinak minimalistka, můžete si čas od času dovolit dát svému outfitu jiný směr. Nemusíte kvůli tomu měnit celý svůj šatník. Stačí jeden výrazný prvek, který ukáže, že nejste zas až takový konzervativec. Může to být jakýkoli doplněk. Výrazná luxusní kabelka, nebo právě boty. Jak jsme už řekli, tenisky existují v nekonečném množství variant a barev, najděte si takové, které vám dobře poslouží, když budete mít chuť překročit svoje vlastní módní hranice. Skvělé jsou limitované edice, kde značky přichází s neotřelými barvami či motivy. Například značka Vans přišla s roztomilou kolekcí Vans Peanuts, která odkazuje na legendárního Snoopyho. Odoláte? Pořiďte si jedny neotřelé tenisky a kombinujte je s tím, co jste obvykle zvyklá nosit. Váš outfit přesto nebude stejný, bude originální a jiný, přitom to stále budete vy.