Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Ivy E. Morwen

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
6
Fotogalerie

Andrea Kalousová: Akční jsem i díky svému příteli

Jejím revírem je Instagram, její tempo je vražedné, její protivníci… Ne, Andrea snad ani žádné mít nemůže. Za hodinu rozhovoru s ní jsem se nasmála jako jindy za celý den. Jak bude prožívat letošní léto, co se naučila od svého přítele, internetového producenta, influencera a moderátora Kazmy, a jaký sport ji právě baví?

Focení, které předcházelo našemu rozhovoru, mělo jednu netradiční rekvizitu – minivan. Umíte si představit takovou dovolenou?

Určitě ano. Dokonce jsem uvažovala nad tím, že bychom si něco takového pořídili, protože tenhle způsob cestování mě docela láká. Tím, že jsem takový dobrodružnější typ, tak si myslím, že to musí být krásný, nevázat se na hotely a cestovky a vyrazit jenom takhle po vlastní ose. Představit si to umím a je to jedna z věcí, které bych chtěla v životě zkusit.

Předpokládám, že asi tehdy, až bude možné pořádně cestovat po Evropě? Nebo by vám to stačilo i tady po Česku?

Klidně by mi to stačilo po Česku, máme tu spoustu krásných míst, která jsem ještě neviděla, a chtěla bych se tam podívat. Ale taky jsme byli nedávno s tátou a s bráchou v Albánii a pojali jsme to jako road trip, spali jsme pod širákem, stanovali jsme a bylo to skvělý. Takže si to dokážu představit i po Evropě.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Ivy E. Morwen

Máte už představu, jak bude vypadat vaše letošní dovolená? (Rozhovor vznikal v polovině června, pozn. red.)

To je zrovna aktuální otázka, protože za mnou přišel brácha, jestli s ním a s jeho přítelkyní nechceme jet na Island. Situace se má tak, že já teď přemlouvám přítele, protože on mi na to řekl, cituji: „Ty ses zbláznila, tady bude konečně léto, a ty chceš jet do zimy?“ (smích) Ale ona je to vlastně jediná možnost, kdy tam bude tak nějak přívětivě, třeba patnáct stupňů. Na Islandu je nádherná příroda a je to něco, co mám na svém bucket listu a co chci určitě vidět. Proto doufám, že moje dovolená bude vypadat takhle a že ho přemluvím.

Která další místa by Andrea ráda viděla? Dokáže si užít povalování v hotelu u bazénu? Řeší spolu se svým přítelem Kazmou svoji práci? Co mají s přítelem společného?

...
... | Zdroj: red