fetiš

fetiš Zdroj: shutterstock

Ženy se svěřily, co po nich chtěli chlapi v posteli, ale pro ně už to bylo moc

Každý máme své sny a touhy a je nám jasné, že druhému to zase tak rajcovní připadat nemusí. Pokud s něčím takovým vyrukujete bez přípravy a na prvním rande, můžete si být dost jistí, že svůj protějšek nejspíš zaskočíte. Co vyděsilo ženy během prvního sexu? Zjistili jsme v internetových diskusích!

Pokračování 2 / 7

Alice

fetiš
fetiš | Zdroj: shutterstock

Jak to tak bývá, přišla mi menstruace přesně v okamžiku, kdy jsem byla na rande s týpkem, se kterým jsme se už nějakou dobu oťukávali. Byli jsme už u něho doma a poté, co jsem se mu trapně po příchodu z koupelny snažila vysvětlit situaci, ukázalo se, že mu krev nevadí. Nebyla jsem na tento druh sexu moc zvyklá, ale říkala jsem si, že se budu snažit být otevřená novým poznatkům. Když mi ovšem vytáhl tampon zuby, přešla mě chuť a utekla jsem.

Podívejte se na video, co v posteli rozhodně nechceme slyšet!

Video placeholde

Pokračování 3 / 7

Patricie

Orální sex
Orální sex | Zdroj: profimedia.cz

V baru jsem se seznámila s docela fajn chlápkem a zdálo se, že to mezi námi jiskří. Navrhla jsem mu tedy, že si ještě můžeme dát drink u mě. Doma jsme se začali líbat a vysvlékat, vše nasvědčovalo tomu, že si užijeme – když mě posadil na postel a začal onanovat, chtěl, abych se na něj při tom dívala. Bylo to trochu zvláštní, ale čekala jsem, až mě přizve do akce. To se nestalo!

Pokračování 4 / 7

Kateřina

fetiš
fetiš | Zdroj: shutterstock

Nejdivnější věcí, jakou po mně sexuální partner kdy chtěl, bylo to, že jsem si musela zakrýt obličej polštářem, zatímco měl sex s mým poprsím.

Pokračování 5 / 7

Alex

fetiš
fetiš | Zdroj: shutterstock

Ocitla jsem se jednou v posteli s takovým modýlkem, byl v podstatě perfektní, když se na něj člověk podíval, byla to radost pohledět. Jenže to bylo asi až moc perfektní a on miloval víc své vlasy než cokoli jiného na světě. Zakázal mi, abych se jich během sexu dotýkala, což mě samozřejmě lákalo ještě víc. Nepřipadalo mu to směšné, urazil se, odešel a víckrát jsem o něm neslyšela.

Pokračování 6 / 7

Simona

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Je mi jasné, že každý chlap miluje svůj penis a každá lichotka o jeho velikosti ho napájí neuvěřitelným sebevědomím. Tenhle chlápek po mně chtěl, abych předstírala, že mě jeho velikost dusí, a začala se dávit. No, myslím, že se pocit dávení dostavil, ale rozhodně to nezpůsobila jeho velikost!

Pokračování 7 / 7

Eva

fetiš
fetiš | Zdroj: shutterstock

Můj bývalý mě jednou při sexu požádal, abych ho právě v okamžiku, když bude na pokraji orgasmu, vší silou bouchla pěstí do břicha. Tvrdil, že má potom mnohem silnější prožitek. Pro mě ovšem v tom okamžiku veškerý sexuální zážitek skončil.