Orální sex

Orální sex Zdroj: shutterstock

Ženy nerady uspokojují partnera pusou! Proč?

Některé ženy orální sex milují, pro jiné je to za trest. Přečtěte si některé názory z internetových diskuzí a uvidíte, jak ženy uspokojování partnera pusou vnímají. 

"Dělám to, ale řekla bych, že kvůli partnerovi. Kdyby to bylo na mně, tak ne. Nemám k tomu žádný postoj. Ani kladný, ani záporný, ale klidně bych se bez toho obešla. Nepolykám. Jednou jako puberťačka jsem chtěla udělat přítelovi radost a málem jsem se pozvracela, bohužel, nemám na to žaludek a lepší nic než potom zažít trapas. Je zajímavé, že když jsem dělala orální sex s partnery, tak žádný se potom nechtěl moc líbat, proč asi?"

"Před těhotenstvím mi to nevadilo, dokonce jsem to dělala i ráda, ale po porodu jsem to nedělala a ani se mi do toho nechce, nemám na to chuť. Polkla jsem to asi dvakrát, ale teď bych to už nedala. Chutě se mění."

"Miluju orálek, snad víc než klasický sex, a to se vším všudy."

"Dělala jsem to asi třikrát za jedenáct let vztahu, abych potěšila partnera, ale jinak ho fakt nemusím. Nepolykám, určitě bych se pozvracela. Nemám to ráda, manžel to ví, tak naštěstí ani nenaléhá."

"V podstatě ho nesnáším, navaluje se mi z toho, a sotva ucítím v puse i jen kapičku, zvracela bych. Manžel by byl za orál strašně rád, svůj i u mě, ale u sebe ho taky nechci, strašně mě to lechtá, až nepříjemně. Čili u nás holt orální praktiky neprobíhají. Vlastně je manžel chudák."

"Nemám ráda orální sex, nedělám, protiví se mi to. Chudák manžel by o to hrozně stál, tak mě požádal, ať aspoň neříkám, že nikdy. Ani sama si ho nenechám udělat. Přitom s mým úplně prvním přítelem jsme to provozovali běžně, dokonce jsem polykala, takže žádný puritán nejsem. Nevím, kdy se to zlomilo, že teď se otřepu jen při té představě. Asi stáří."

"Ahoj holky, orální sex miluju. Hlavně když ho dělá manžel mně. Dosáhnu několika orgasmů, to jsem pak v sedmém nebi. Nyní v těhotenství si ho užívám ještě více, orgasmy mám ihned. Jinak dělám ho ráda i já, ale vše nespolknu. Jen opravdu málokdy. Nechám si to ale stříknout do pusy, něco spolknu, něco vyplivnu, takhle to jde."