Bojovník Tyler Ford.

Bojovník Tyler Ford. Zdroj: YouTube

Bojovník Tyler Ford.
Bojovník Tyler Ford.
Bojovník Tyler Ford.
Bojovník Tyler Ford.
Bojovník Tyler Ford.
6
Fotogalerie

Tomu se říká klika: Chlapec si v pouhých osmi letech koupil vlastní dům! Jak to udělal?

Osmiletý Tyler Ford si v tomto věku zvládl koupit vlastní barák. Fakt, proč si to může dovolit, je ale trochu jiný, než byste možná čekali...

Většina dospělých si musí po dlouhá léta šetřit, aby si koupila dům, a často se zadluží na celá léta, možná i doživotně, aby si splnila tento svůj sen. Zato prozatím školáka Tylera Forda žádné takové nepříjemnosti nečekají. A to díky jeho úspěchu ve světě kickboxingu. Chlapec z Grovesend, poblíž Swansea, je nejen vícenásobným britským, ale i evropským šampionem. A navíc se chystá stát filmovou hvězdou. Upoutal totiž pozornost v Hollywoodu.

Žák z Pontybreninovy základní školy od roku 2015 bojuje a byl tak úspěšný, že dokázal dát peníze na nákup prvního majetku ve věku pouhých osmi let. Malý Tyler samozřejmě zatím normálně žije se svými rodiči a koupený dům v Morristonu rodina pronajímá.

Nedávno se tento slavný hoch stal nejmladším člověkem, který kdy byl zařazen do síně slávy bojových umění, jelikož po té doby neztratil žádné zápasy ve své kariéře. Tyler je zkrátka výtečný kickboxer. Má být po kom, když jeho taťka byl mistrem světa.

Navíc je Tyler také několikanásobným zlatým medailistou v hrách Světových bojových umění. Dokonce v roce 2016 stačil získat neuvěřitelných 16 zlatých medailí! Tyler je podle slov svého otce neuvěřitelně odhodlán bojovat a být tím nejlepším. Každé ráno před školou vstává v 6 hodin, aby si před vyučováním stačil pořádně zatrénovat. No není divu, že jsou na něj rodiče řádně pyšní!