Stát se orální bohyní není tak těžké, chce to jen cvik

Stát se orální bohyní není tak těžké, chce to jen cvik Zdroj: shutterstock

Poloha 69: Jak ji vylepšit, aby z toho šílel?

Poloha 69 je velice intimní záležitost, a abyste dosáhla ještě lepších výsledků, chce to osvojit si pár triků. 

Jsou věci, kterým byste se měla rozhodně vyhnout a pak ty, které se dají dovést k dokonalosti.

Pokračování 2 / 6

Začněte striptýzem

Milostná předehra je něco, co v mužích občas vyvolává smíšené pocity. Oni jsou na akci připraveni v podstatě hned, ale tenhle druh předehry bude bavit jak vás tak je. Takový soukromý striptýz, kvůli kterému si pořídíte nové sexy prádélko, bude tím pravým překvapením. Pokud mu ještě zakážete, aby se vás při tom dotýkal, zvýší to napětí a ve vzduchu to bude jiskřit vášní.

Pokračování 3 / 6

Pořádně vyšpulená zadnice

Je jasné, že pokud provozujete tento druh sexu, musíte se soustředit na to, abyste tím správným způsobem hýčkala jeho mužnou pýchu, a tak se občas zapomenete soustředit na to, aby i on k vám měl snadný přístup. Základem je pěkně vyšpulený zadeček a dostatečně rozevřené nohy. Toho docílíte tím, že se pořádně prohnete v zádech.

Pokračování 4 / 6

Buďte hravá

Stejně tak jako vy máte ráda, když se muž k vašemu klitorisu a okolí chová s láskou, něhou citem a je hravý, tedy zkouší chvíli to a chvíli zase něco jiného, mění tlak a intenzitu pohybů, přesně to je i klíčem k tomu, jak uspokojit jeho. Pokud budete monotónně pohybovat hlavou pouze nahoru a dolu, ve stejném tempu, nepoužijete jazyk a budete se modlit, aby se už udělal, tak to rozhodně fungovat nebude.

Pokračování 5 / 6

Dejte pozor na výraz v obličeji

OK, máte s orálním sexem problém? Potom to partnerovi vysvětlete, protože rozhodně není dobré, když se do toho budete nutit. Je totiž možné, že aniž si to sama uvědomujete, děláte otrávené grimasy, kterých si váš partner zaručeně všimne. Pokud vás to nebaví nebo k tomu máte dokonce odpor, tak to pozná i ze způsobu, jakým se ho budete pokoušet uspokojit.

Pokračování 6 / 6

Zuby ano, ale zlehka

Někteří muži mají rádi trošku drsnější přístup. Tudíž pokud si troufáte, můžete se pustit do používání zubů. Ale tady musíte být opravdu něžná. Zuby přejíždějte po penisu zlehounka a úplně nejlepší je, schovat je za rty a skousnout přes rty, tlak tedy bude cítit, ale ostré hrany se zabalí do měkkých rtů.

Článek připravil Blesk pro ženy.