...

... Zdroj: Profimedia

Nejtrapnější výmluvy mužů-nevěrníků! Taky jsou…

Když zjistíte, že je vám váš partner nevěrný, je to hrůza. A když ještě navíc přijde s nehoráznou výmluvou, tak je to už úplná katastrofa.

Připravili jsme pro vás pět těch snad nejtrapnějších výmluv, které jsou muži schopni vyslovit:

1. Byla na mě milá. Jde o obdobu tvrzení: Ona mě svedla. A ještě navíc vám tím vlastně partner naznačuje, že vy na něj milá nejste… Takovou výmluvu používají muži, kteří zrovna nehýří sebevědomím, a tak svalují vinu na někoho jiného.

2. Víš přece, jaký jsem. Tím vám zřejmě hodlá připomenout, že ho přece znáte tak dobře, abyste věděla, že pokud se neskytne příležitost, nedokáže udržet poklopec zavřený… Pokud jste narazila na takového muže, bylo by pro vás nejlepší vzít nohy na ramena, a to dokud je čas.

3. Je to nadřízená. S šéfkou, popřípadě kolegyní, končí v posteli muži, kteří si nevěří. Možná by takový chlapík měl pouvažovat o jiném zaměstnání, kde ho budou posuzovat podle jeho pracovních, nikoli postelových dovedností...

4. Nemůžu za to, že na mně ženské tak letí. To je jakoby říkal, že je frajer a že byste měla být šťastná, že ho "máte" právě vy. I tato výmluva je typická pro muže s nízkým sebevědomím, za jehož egem se skrývá ustrašená osobnost.

5. Je to jen kamarádka, ale má těžké období. Co by asi říkal, kdybyste vy podobně utěšila svého zrovna nešťastného kamaráda? Něco takového je jasným důkazem toho, jak si vás váží, tedy spíš neváží…