Nasoukat se do kalhot o 2 čísla menších? Žádný problém!

Nasoukat se do kalhot o 2 čísla menších? Žádný problém! Zdroj: shutterstock.com

Mýty o análním sexu: Jak je to doopravdy a jak si ho užít?

Kolem análního sexu existuje spousta mýtů a fám. Spousta žen se tak bojí v tomto ohledu experimentovat. Pokud se ovšem naučíte tu správnou techniku, uvidíte, proč může být anální sex tak vzrušující.

Ze všech sexuálních praktik, je anální sex tou nejvíce nepochopenou i přesto, že každá čtvrtá žena ho provozuje, i tak stále zůstává tabu. V konečníku se ale nachází totiž mnoho nervových zakončení a to ho dělá jednou z nejerotogenějších zón vůbec. Hlazení, masírování nebo jiná stimulace řitního otvoru vám může přinést intenzivní potěšení. Některé ženy, jsou schopny dosáhnout tímto způsobem orgasmu. Tady jsou rady a vysvětlení, které by vám mohli pomoci.

Které jsou nejčastější mýty?

Pokračování 2 / 6

1. Je to nehygienické

Když děti vyrůstají, tak jim je neustále vtloukáno do hlavy, že zadeček je špinavý a neměly by se ho dotýkat. Něco podobného slýcháme i o vagíně, také proto má mnoho žen i zde dost práce překonat zábrany, například při orálním sexu. Ovšem pokud dodržujete běžnou hygienu, pravidelně se myjete, pak je váš zadeček stejně čistý, jako všechny ostatní části těla. Vyskytuje se zde specifická bakterie, tudíž by se vždy mělo dodržovat pravidlo, že to, co vejde do konečníku, nesmí posléze do vagíny, aby se zabránilo vzniku infekce.

Pokračování 3 / 6

2. Bolí to

Pokud je anální sex bolestivý, potom neděláte něco dobře, protože pokud máte tu správnou techniku, bolestivé to rozhodně není. Tu si najdete pouze tak, že to budete zkoušet. Nejdůležitější je být uvolněná, používat dostatek lubrikantů a poučit se o lidské anatomii. Konečník, je trubice, na které jsou dva prstencové svaly. Jeden z nich, ten vnější, můžete ovládat. Ten druhý, uvnitř, se automaticky stáhne pokaždé, když je něco do konečníku vsunuto. Pokud uvolníte ten vnější sval, bude anální sex mnohem jednodušší a příjemnější. V konečníku se netvoří žádná přirozená lubrikace, proto používejte hodně lubrikantů na vodní bázi.

Pokračování 4 / 6

3. Je to nezdravé

Mnoho žen se obává toho, že jim anální sex způsobí zdravotní problémy, jako například hemeroidy nebo různá mechanická poranění. Běžný anální sex, ten, který by vám měl činit potěšení, rozhodně není v tomto ohledu nebezpečný. Přesto, že vám může připadat, že je řitní otvor příliš malý na to, aby jím cokoli většího vešlo dovnitř, vězte, že má schopnost se roztáhnout tak, aby jím prošel penis jakékoli velikosti, či erotické pomůcky k tomu určené. Stěny uvnitř konečníku jsou velice jemné a citlivé, proto byste neměli používat příliš velkou sílu, abyste je neporušili.

Pokračování 5 / 6

4. Je to jen moderní výmysl

Tento způsob sexu byl akceptován už před mnoha stoletími. V některých kulturách ženy provádějí s muži pro potěšení anální sex, aby si uchránili svoje panenství. Za vás samotné, ale nemůže nikdo rozhodovat, proto, pokud to vám přijde nepřirozené a neztotožňujete se s tímto druhem sexu, nenuťte se do toho. To co a s kým budete v ložnici provozovat, je jen na vašem rozhodnutí.

Pokračování 6 / 6

5. Dělají to jen gayové

Dlouho byl považován pouze za akt, který provádějí homosexuálové, ale není to tak. Je mnoho heterosexuálních dvojic, které anální sex provozují. Je to jednoduše jen další možnost, jakou vyjádřit svoji sexualitu a možnost zkusit něco nového.