prsa

prsa Zdroj: shutterstock

Jednoduchý trik, jak poznat, jaká je žena milenka: Vše řekne tvar jejích prsou!

Přemýšleli jste někdy, proč se dámám v sobřím výstřihem i přednostmi v podstatě nedá koukat do očí? Proč jsou muži ženským dekotem tak fascinováni? Zapomeňte na nějaké teorie o vztazích s matkou a kojením, pravda je mnohem prostští: tvar ňader totiž prozdradí, jaká je dotyčná milenka! 

Pokračování 2 / 7

Bujný hrudník

prsa
prsa | Zdroj: shutterstock

Dmoucí se ňadra se derou z hrudníku jako splašená. Pokud je dotyčná majitelkou této chlouby, potom vězte, že v posteli už ji pravděpodobně nemůže nic překvapit. Je velice flexibilní, svému partnerovi se snadno přizpůsobít a zareaguje přirozeně na každou situaci. To z ní dělá skvělou milenku.

Vyberte si správnou podprsenku na větší ňadra:

Video placeholde

Pokračování 3 / 7

Kulatá ňadra

prsa
prsa | Zdroj: shutterstock

Pokud má ňadra, co padnou mužům do dlaně jako ulitá, pak se nebojí vyzkoušet jakoukoli novinku. V posteli ji více než intelekt zajímá živelnost, a proto nesahá po mužích, kteří ji převyšují svým IQ, ale sází na základní pudy. Občas mají ale ženy s kulatými prsy problém dosáhnout vyvrcholení.

Pokračování 4 / 7

Hruškovitý tvar

prsa
prsa | Zdroj: shutterstock

Majitelky hruštiček jsou nejen žádanými milenkami, ale jejich neuvěřitelně přátelská a milá povaha láká zástupy mužů. Kromě toho patřít k ženám s velkým smyslem pro humor a milují absolutní nezávislost.

Pokračování 5 / 7

Dokonalé pyramidy

prsa
prsa | Zdroj: shutterstock

Ne nadarmo si Madona pořizovala kostýmy, které jí zvýrazňovaly prsy do tvaru pyramidy. Pevná a špičatá ňadra jsou totiž znakem milenek, které si dokážou muže absolutně podrobit. A ti potom poslouchají jako vycvičení pejskové. Bodejť ne, v sexu pro ně není vůbec nic tabu.

Pokračování 6 / 7

Lilkovitý tvar

prsa
prsa | Zdroj: shutterstock

Ví, co má ráda a jak toho dosáhnout. V posteli je hodně dominantní a rozhodně nedopustí, aby její milenec tápal. Vždy ho dovede tam, kam potřebuje. Má dokonalý přehled o tom, co se děje, je nabitá energií a má neuvěřitelnou výdrž a apetit.

Pokračování 7 / 7

Malá ňadra

prsa
prsa | Zdroj: shutterstock

Pokud patří k ženám, které mají „hrášky pod kobercem”, záleží u ní nejvíc na bradavkách. Pokud jsou ostré, je naivní milenka, která je často závislá na partnerovi. Pokud směřují do stran, dobrá zpráva - je to sexuální dračice!

Jak si vybrat podprsenku na malé prsy:

Video placeholde