Co všechno můžete chytit z polibku?

Co všechno můžete chytit z polibku? Zdroj: Shutterstock.com

Chcete mu to udělat rukou? Máme pár rad, jak začít!

Ruční práce, stimulační techniky, zaujatost, intenzita... Pokud si myslíte, že o spojení rukou a jeho genitálií víte všechno, možná se pletete. Máte tušení, jak by se mělo začínat?

Vaše ruce musí být jak z alabastru - měkké, hladké, atraktivní. Nikoli drsné a mozolnaté, natož s rankami či puchýři. Pak s nimi moc velkou parádu - natož pak sexy slast - neuděláte. Je třeba si dát pozor i na nehty. Žádné ostré hrany! A s tím souvisí i další důležitá věc. Před stimulací pánských „klenotů“ si raději sundejte své ozdoby, tedy prsteny či náramky atd.

I když máte chuť pořádně partnera čapnout, neuškodí si s ním ještě chvíli pohrát. Aspoň jednou za čas. Zkuste se ho vlhkými prsty dotýkat v oblasti hráze, na žaludu, pod varlaty. A teprve potom přejděte ke špičce a jemnými, skoro až letmými pohyby obkružte tělo penisu kolem dokola.

Pak se lze soustředit na hlavu penisu. Je fajn víc zapojovat zápěstí: pohybovat se nahoru a dolů nebo napodobovat vývrtku. Někdy také hodně pomáhá, když říkáte, co děláte, a ptáte se na zpětnou vazbu. Otázky můžete šeptat do ucha. Zkuste to. Brzy přijdete na to, co se nejvíc líbí zrovna vašemu partnerovi.