Heather Locklear se dlouho potýkala se závislostí na lécích a alkoholu.

Heather Locklear se dlouho potýkala se závislostí na lécích a alkoholu. Zdroj: Profimedia.cz

Keanu Reeves: Zatčen v roce 1993 za řízení v opilosti.
Paris Hilton ,které se přezdívá „nepřeceňovanější světová celebrita“ zatčena poté, co u ní policie našla v tašce velké množství kokainu.
Mel Gibson byl v roce 2006 zatčen v Malibu za řízení v opilosti a rozhodně si to od policistů nenechal líbit. Dostal tříletou podmínku.
Bývalá dětská herecká hvězda Macaulay Culkin měla také hodně divoké dospívání.
...
7
Fotogalerie

Celebrity na záchytce a ve vězení: Jak vypadají po tahu tváří v tvář mužům zákona?

Co mají společného dětská hezda filmu Sám doma Macaulay Culkin a Paris Hilton ,které se přezdívá „nepřeceňovanější světová celebrita“? A ještě Mel Gibson nebo herec Keanu Reeves? Všichni z nich a nejen ti skončili v rukou policie za výtržnosti, řízen v opilosti a další "večírkové přestupky". Podívejte se na celebrity, jak je neznáte!

Známe to všichni – občas to člověk na večírku přežene a úplně mu nejdojde, že v tuhle chvíli asi není nejlepší řídit auto, vyřizovat si účty s nespravedlností celého světa a posléze se hádat s policisty a dokazovat jim, že jsou úplně mimo. Tyhle okamžiky většinou končí tak, že to dotyčným policisté rázně vysvětlí na stanici nebo na záchytce. Taková extempore se nevyhýbají ani celebritám. Jak vypadají tváří v tvář mužům zákona

Herečku Heather Locklearová si většina z nás pamatuje jako krásnou, tvrdou a strašně sexy Amandu Woodwardovou ze seriálu Melrose Place. Kde je ale konec krásné herečce - pětapadesátiletá Locklearová dlouhodobě bojuje se závislostí na alkoholu a lécích. Podle posledních informací ji závislost dohnala až do odvykacího centra, kde absolvovala nejdřív detox a nyní prý pracuje na zlepšení svého života.Které další celebrity se mohou pochlubit také podobnými fotografiemi?

Podívejte se do galerie!

...
... | Zdroj: Profimedia.cz