švédská trojka

švédská trojka Zdroj: shutterstock

Anonymní názory z internetu: Co si opravdu myslí ženy o švédské trojce?

Je to sen všech mužů, alespoň tak to vždy hrdě prezentují. Ano, řeš je o švédské trojce. Ale co si o ní opravdu myslí ženy? Našli jsme pro vás názory z internetových diskusí.

"Je to super, ale mně se teda víc líbilo, když jsme byly dvě na jednoho. Trochu mě u dvou chlapů odrazovalo, když se oni dva sebe dotýkali, ale jinak teda zážitek neskutečný. Jen jsem měla co dělat, abych oba stíhala, a potom jsem sex minimálně týden nechtěla ani vidět."

"Pokud máte s tím druhým pánem nějaký zvlášť kamarádský vztah, tak bacha na to, dost to tyhle vztahy kazí. Pak má člověk pořád v hlavě, co se dělo, co dělal, jak u toho vypadal, kde kdo koho nebo čí část těla kde měl. Že se o tebe chce přítel dobrovolně dělit, je taky dost vzácnost. A čeká tě toho docela dost. Dva chlapi najednou jsou celkem sportovní výkon."

"Já mám ráda dva chlapy, máš se na co těšit. Doufám, že jste na to připraveni psychicky, ne všichni vydrží koukat na to, jak jejich partnerku klatí jiný nebo jak jejich partner souloží s jinou ženskou. Pokud to ale máte všechno srovnané, tak je to super zpestření sexuálního stereotypu. Hlavně se do ničeho nenech tlačit, pokud tě partner nutil, tak bys do toho jít neměla. Jinak se vybav kondomy a lubrikanty, klidně si kupte i nějaké hračky."

"Nezažila jsem, asi bych ani nechtěla. Jen tedy – nešla bych do toho s přítelovým nejlepším kamarádem. Bála bych se vážného pošramocení vztahu. Oni chlapi můžou dělat frajery, jak to všechno v pohodě zvládnou, ale sami většinou netuší, do čeho lezou. Stačí, abys při uspokojování kamarádem vypadala spokojeně, a přítel z toho může mít noční můry. No nevím, s cizím člověkem bych to asi tak nebrala, ale kamaráda bych vynechala."

"Já jsem teda nezažila klasickou trojku. Byli jsme dva páry, skvělí kamarádi. Hráli jsme karty, k tomu hodně moc alkoholu. A skončilo to tak, že když prohrála holka, musela orálně uspokojit toho „cizího“ kluka, když prohrál kluk, také orálně uspokojil tu druhou holku. Skončilo to tak, že můj přítel a ta kamarádka se vzali a mají spolu dítě."

"Zažila jsem s přítelem a kamarádem, přítel to pak ale stopnul, asi mu došlo, že ten pohled nesnese, přitom on sám to chtěl. Bylo to hnusné, divné, dělala jsem to jen kvůli němu a už bych do toho nikdy nešla. Není nad klasický sex mezi dvěma lidmi."