Olivia Palermo

Olivia Palermo Zdroj: instagram

Karolína Kurková
Hvězda filmu 50 odstínů šedi Dakota Johnson
Bude Ruby příští Bond Girl?
...
Gigi Hadid
7
Fotogalerie

7 účesů pro rok 2017. Trendy udávají celebrity!

Slavné dámy bývají in, nejen co se týče módní trendů v odívání, ale též v tom, co si pořídit za účes. Ne každé z nás sluší úplně vše, ale naštěstí je z čeho vybírat…

Světoví kadeřníci, do jejichž rukou své vlasy svěřují mnohé celebrity, se shodují na tom, že pro rok 2017 je na prvním místě přirozený vzhled. Módním výkřikem se stala vlnitá ofina. Možností, jak být in je řada, takže se můžete nechat inspirovat...

1. Velký comeback stále slaví 90. léta. Takže pokud máte na hlavě kučeravou kštici, nemusíte se bát, že byste nebyla in. Stačí ji jen vhodně přizpůsobit dané příležitosti.

2. Návratem do minula je též letos velmi módní drdol s uvolněnými prameny kolem tváří.

3. Snad nikdy, ani tedy letos, nebudete out s chlapeckým účesem, nyní nejlépe stylizovaným do retra 20. let.

4. Komu byla dána do vínku hustá a bohatá kštice, má po starostech. Stačí přirozená barva, lokny až po ramena a delší ofina. A módní účes je na světě.

5. Další retro inspirace se týká 70. let, kdy se nosily natupírované vlnité vlasy, sčesané dozadu. K tomu postačí použít přípravek na zvětšení objemu, vlasy lehce natočit, prameny podél obličeje natupírovat směrem k temeni a lakem zafixovat.

6. Ani milovnice copů nepřijdou letos zkrátka. Jen se místo toho pevně upleteného začínajícího v polovině hlavy přeorientujte na ledabylý francouzský cop, který lze pro větší efekt ještě natupírovat.

7. Ztrácet hlavu nemusejí ani ty z vás, které se nejlépe cítí s mikádem. Šmrnc mu pro rok 2017 dodá, když si ho necháte hodně prostříhat.