Nevíte, jak si poradit v sexu? Zname odpovědi.

Nevíte, jak si poradit v sexu? Zname odpovědi. Zdroj: profimedia.cz

4 otázky, které ženy trápí a bojí se je položit!

Otevřeně si pohovořit o sexu, je pro mnohé ženy obtížné. Jenže když se o něčem nemluví, tak se kolem toho může nakupit řada nepříjemností…

Říká se: Líná huba, holé neštěstí. A v oblasti milostného života to možná platí dvojnásob. Patříte také mezi tu část žen, které se hovoru o intimních záležitostech vyhýbají? Děláte chybu!

Podle odborníků jsou čtyři základní otázky, na které se mnohé ženy obávají hledat odpověď:

1. Jak je pro dobrý sex důležitá láska? Klidně můžete mít dechberoucí sex s někým, koho nijak extra nemilujete. Ale jsou i lidé, kteří božský sex bez lásky nezažijí.

2. Jsem při sexu hlasitá a mám se ztišit? Jsou lidé, kteří při slastných okamžicích křičí z plných plic, ale i tací, kteří jsou potichu i při vyvrcholení. Někomu přijde normální to, jinému to druhé. Je třeba zjistit, zda vaše projevy partnerovy vadí, a pokusit se najít nějaký kompromis.

3. Může mě kvůli vibrátoru přestat bavit sex? Ano. Jeho časté používání může zapříčinit dočasné znecitlivění intimních partií, takže na stimulaci partnerem pak vaše tělo nebude reagovat. Všeho s mírou! To platí i o vibrátoru.

4. Vadí, že se při orgasmu šklebím? Většina lidí se při orgasmu podivně šklebí a v podstatě platí, že čím víc vášniví jste, tím zvláštněji při vyvrcholení vypadáte.