Video placeholde

Back to Spirit 2019

Už dávno víme, že celá řada nemocí souvisí se stresem či úzkostí. A funguje to i naopak. To, jak se cítíme fyzicky, ovlivňuje naši náladu. Tělo a duše jsou zkrátka propojené víc, než si uvědomujeme. Co můžeme dělat pro své tělo, aby se v něm i duše cítila lépe? A jak pracovat se svou myslí, aby tělo mohlo dobře fungovat? To byly zřejmě nejdůležitější otázky, které jsme si položili na semináři Mojí psychologie Back to Spirit.

Květnovým podvečerem v Art Restaurant Mánes, společně s hosty z řad psychoterapeutů, koučů a dalších odborníků a našimi čtenářkami, provázela Lucie Černá. Na pódiu postupně vítala a zpovídala jednotlivé odborníky, kteří ze svého úhlu pohledu a svojí specializace přispívali k hlavnímu tématu semináře. Jejich záběr byl opravdu široký a čtyři hodiny semináře uběhly raketovou rychlostí. Nemluvilo se ale jenom na pódiu, čtenářky měly možnost vyzkoušet akupunkturu, otestovat přírodní a šetrné kosmetické produkty, nebo si nechat vyšetřit pleť profesionální vizážistkou.

Velký dík patří všem za skvělou organizaci, odborníkům za účast a v neposlední řadě i všem čtenářkám, které zaplnily sál do posledního místa. A koho náš seminář potěšil a inspiroval, jistě si nenechá ujít příští ročník na podobně zajímavé téma!

Další fotogalerie

Video z Back to Spirit 2019

Video placeholde