Fleurop Interflora Česká s.r.o.

Fleurop Interflora Česká s.r.o. Zdroj: Fleurop Interflora Česká s.r.o.

Pět tipů, jak na dokonalý svatební květinový servis

Pro každou ženu je svatba jedním z nejkrásnějších dnů v životě. Kromě ženicha a svatebních šatů k této události rozhodně patří svatební kytice a květinové výzdoba celých prostor. Výběr květin vytváří prostor pro vaši fantazii a kreativitu, nicméně jde o důležitý aspekt celé svatby, proto nenechejte nic náhodě a inspirujte se pěticí našich tipů. 

Kytice nevěsty dovršuje celkový vzhled

Ve svatební kytici se má odrážet vkus a jedinečnost nevěsty. Měla by se také vybírat podle svatebních šatů a doplňků, líčení a vlasů a v neposlední řadě i dle celkového „designu“ svatebních prostor. Fantazii se meze nekladou. Některá nevěsta např. dává přednost vlastnoručně natrhaným a naaranžovaným květinám, jiné se obrátí na profesionální květinové služby.

Květinová dekorace

Kromě kytice pro nevěstu je dobré zajistit také květiny pro maminky novomanželů, svědkyni, ale také výzdobu na auto, korsáž pro novomanžela a dále květinové dekorace na stoly a do celkového prostoru. Vše by mělo ladit s kyticí pro nevěsty, v případě květinové výzdoby byste pak měly vycházet i z barvy ubrusů, prostírání a dalších použitých doplňků.

Fleurop Interflora Česká s.r.o.
Fleurop Interflora Česká s.r.o. | Zdroj: Fleurop Interflora Česká s.r.o.

Nechte to na profesionálech

Nemáte čas trávit hodiny a hodiny s floristy a vymýšlet tu nejlepší variantu? Vyzkoušejte profesionální květinovou službu Fleurop. Jednoduše si na stránkách vyberete pugéty, které se vám nejvíce líbí, objednáte a Fleurop vám je v daný termín doručí na místo vaší svatby. Květiny vážou spolupracující profesionální floristé z vašeho nejbližšího okolí, proto se nemusíte obávat, že by kytice musely zdolávat tisíce kilometrů a během cesty by ztratily na své kráse a čerstvosti.

Kytice podle sezóny

Plánujete svatbu na jaře nebo v létě? I sezóna hraje při výběru květin roli. Tak jako každé období má své osobité kouzlo, i kytice naaranžovaná ze sezónních květů vytvoří svou jedinečnou atmosféru. Inspirujte se sezónními kolekcemi Fleurop. Nemusíte se držet tradičních růží, ale spousta druhů květin, jako jsou tulipány, karafiáty či gerbery, umí také vytvořit krásnou atmosféru plnou energie a barev. Navíc pokud chystáte svatbu někde v přírodě, sezónně zvolené květiny mohou ladit s okolím.

Fleurop Interflora Česká s.r.o.
Fleurop Interflora Česká s.r.o. | Zdroj: Fleurop Interflora Česká s.r.o.

Doručení kamkoli do zahraničí

V dnešní době není neobvyklé, že se pár rozhodne svůj den D prožít někde v cizině. O to náročnější je pak veškerá příprava, včetně zajištění květin. Pokud i přes dalekou vzdálenost toužíte po svatbě plné vonících květin, nechte si je prostřednictvím Fleurop doručit klidně i na druhý konec světa. Fleurop v současnosti doručuje do 150 zemí světa, kde spolupracuje s místními květinovými ateliéry a floristy, máte tak jistotu včasného dodání, kvality a profesionální péče.