Chateau Trnová: Oáza pozitivní energie a elegance pro moderní ženy

Chateau Trnová je více než jen destinace; je to zážitek, který obohacuje životy moderních žen. Od pohádkových svateb po firemní setkání, od gastronomických zážitků po odpočinek na střeše zámku. Přijeďte a objevte, jak se Chateau Trnová může stát vaší osobní oázou pozitivní energie.

Chateau Trnová je nejen hotel a restaurace, ale také zážitek, který obohacuje životy moderních, aktivních žen. Nachází se pouze 20 km od Prahy-Smíchov. Hotel je otevřen každý den. Restaurace vás vítá každý den od 12:00 do 22:00.

Zámecký hotel

Každý pokoj zámeckého hotelu byl nedávno zrenovován a nabízí moderní vybavení v harmonii s historickým charakterem místa. Pro ženy, které chtějí spojit eleganci s osobitým stylem, je toto místo jako stvořené.

Romantický interiér (Zdroj: Chateau Trnová)
Romantický interiér (Zdroj: Chateau Trnová)

Romantická restaurace

Naše sezónní menu, včetně Svatomartinské husy, je připraveno s láskou a péčí, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmánky. Ať již hledáte místo pro dámský večer nebo rodinnou oslavu, naše restaurace je ideálním místem.

Vinný sklep

Náš vinný sklep je skvostem, který doplňuje gastronomický zážitek. Nabízíme širokou škálu vín, od moravských odrůd až po evropská vína. Každé víno je pečlivě vybráno tak, aby dokonale ladilo s naším menu a přidalo tak k vašemu zážitku další rozměr.

Vířivka na střeše zámku

Na střeše zámku najdete vířivku a malou saunu, které jsou ideální pro relaxaci a obnovu energie. Pro ženy, které si chtějí dopřát odpočinek od každodenního shonu, je toto místo ideální. V přízemí zámku na váš čeká vyhřívaný krytý bazén, kde můžete plavat a relaxovat bez ohledu na počasí.

Pohádkové svatby

Chateau Trnová je jako stvořené pro svatby. Naše zahrada, jezírko a romantické prostory nabízejí nespočet možností pro svatební obřady a oslavy. Náš profesionální tým se postará o všechny detaily, od květinové výzdoby po catering. Věnujeme pozornost každému detailu, aby váš velký den byl perfektní a nezapomenutelný. Nabízíme kompletní svatební servis od A do Z, včetně široké škály svatebních doplňkových služeb a květinové dílny. Máte možnost vybrat si mezi různými typy obřadů, ať už církevní, civilní, symbolický nebo pro registrované partnerství. Svatbu můžete mít uvnitř zámku nebo v naší privátní zámecké zahradě s jezírkem a fontánou. Díky komorní velikosti zámku můžeme nabídnout personalizované prostory pro vaše hosty.

Svatby v Chateau Trnová (Zdroj: Chateau Trnová)
Svatby v Chateau Trnová (Zdroj: Chateau Trnová)

Zahrada a přírodní krásy

Náš park je domovem pro osm druhů kvetoucích hortenzií. Malé jezírko a fontána dodávají celkové atmosféře klid a harmonii. Procházka naším parkem je jako cesta do světa, kde se spojuje krása přírody s uměním a historií.

Zahrada s jezírkem (Zdroj: Chateau Trnová)
Zahrada s jezírkem (Zdroj: Chateau Trnová)

Historické kořeny

Chateau Trnová je spojeno s významnými osobnostmi, jako byla operní diva Emma Destinnová. Zámek byl také vlastněn rodinou Václava Škroupa, bratra Františka Škroupa. František často nacházel inspiraci v nádherné přírodě kolem zámku. Lesem prý František scházel na hřeben skály nad Vltavou do míst dodnes zvaných Kazatelna. Pohled do údolí Vltavy, na okolní hvozdy, louky a pole jej inspiroval při skládání hudby k Fidlovačce. Závěrečná píseň slepého houslisty se stala později českou národní hymnou. Tento kulturní odkaz dodává Chateau Trnová jedinečnou atmosféru a spojuje nás s bohatou českou historií a kulturou.

Firemní akce a vánoční večírky

Nabízíme kompletní balíčky pro firemní setkání a teambuildingové aktivity, včetně vánočních večírků. Chateau Trnová je ideálním místem nejen pro firemní akce, ale i jako oáza relaxace a pohody. Pro ženy v asistentských a HR pozicích, které často hledají unikátní a kvalitní prostory pro firemní akce, je Chateau Trnová pravou volbou. Je to místo, kde se profesionální služby snoubí s inspirujícím prostředím, což z něj činí ideální volbu pro jakékoli firemní setkání či oslavu.

Chateau Trnová je zážitkem i pro gurmánky (Zdroj: Chateau Trnová)
Chateau Trnová je zážitkem i pro gurmánky (Zdroj: Chateau Trnová)

Na zámku jako doma

Chateau Trnová je oázou pozitivní energie, kde moderní ženy najdou inspiraci a pohodu. Nabízíme vám nejen inspirující prostory, ale také zážitky, které zůstanou ve vašem srdci. Pro více informací a rezervace navštivte naši webovou stránku www.chateautrnova.cz.