.

.

Skvělá máma i inspirace pro ostatní ženy. Kdo se stal Maminkou roku?

Soutěž Maminka roku dospěla tento týden do svého finále. Z třiceti semifinalistek postoupilo do finále devět žen. Mezi nimi se rozhodovalo o vítězkách ve třech kategoriích - hledali jsme Maminku podnikatelku, hrdinku a blogerku. A krom toho jednu, která se stane Maminkou roku.

Časopis Maminka vyhlašoval vítězky soutěže Maminka roku. V pražské restauraci SOHO se sešlo devět finalistek, porota a diváci, mezi nimiž nechyběli blízcí soutěžících, zástupci vydavatelství Czech News Center a obchodních partnerů.

Celým večerem prováděl Vojtěch Bernatský, svými písničkami pobavil Ondřej Ruml. Aplaus vzbudilo devět medailonků, které postupně představily soutěžící maminky - vy se na ně můžete podívat TADY.

Inspirace pro ostatní

Celkovou vítězkou se stala Kristyna Tomečková, maminka tří dětí z Prahy. Soutěž letos poprvé vyhlásil lifestylový měsíčník Maminka z našeho vydavatelství Czech News Center, aby tak ocenil ženy maminky, které jsou nejen skvělými mámami, ale i inspirací pro všechny ostatní.

„Velmi silné životní příběhy finalistek pro mě byly důkazem toho, že má celý projekt smysl a že může poskytnout sílu a inspiraci ostatním ženám, maminkám,“ řekla šéfredaktorka časopisu Alice Rossi.

Tohle je Maminka roku! Kristyna otevřeně mluví o své nemoci a léčbě:

Cenu Mamince roku 2018 předala Libuše Šmuclerová, generální ředitelka a mediálního domu a Lenka Koenigsmark, marketingová manažerka Mattel pro ČR, SR a Maďarsko. V kategorii Mamina Blogerka zvítězila Kateřina Ramil, v kategorie Maminka Podnikatelka Lucie Hladíková a v kategorii Maminka Hrdinka Radka Doudová.

V porotě zasedly známé osobnosti, jako Tamara Klusová, Andrea Růžičková a Marika Šoposká. Další ročník soutěže Maminka roku bude lifestylový časopis Maminka vyhlašovat v březnu 2019.

Jak celá akce probíhala se podívejte zde: