.

.

Podzimní bundy: 3 tipy, jak je kombinovat

Krátké babí léto rychle vystřídalo sychravé počasí s nízkými teplotami. Je tedy na čase odhodit džínové bundy a lehké svetry a vystřídat je za teplejší kousky. S podzimem přichází čas na koupi hřejivých bund a kabátů, které nás spolehlivě ochrání proti rozmarům počasí. 

Buďte za hvězdu

Absolutním hitem tohoto podzimu jsou prošívané maxi bundy. Tyto vysoce módní kousky se vyrábějí hned v několika délkách. Záleží tedy jen na vás, zda dáte přednost zkrácenému střihu či raději sáhnete po prodlouženém kousku, který před chladem ochrání i spodní část zad. Zapomeňte na klasické tmavé barvy jako je černá, tmavě modrá a hnědá. Odvažte se a rozsviťte pochmurné podzimní ulice nějakým výrazným kouskem.

Vyzkoušejte například neotřelou kombinaci růžové prošívané bundy s metalickým psaníčkem. Celý zbytek outfitu laďte v neutrálních barvách.

..
.. | Zdroj: C&A

Klasický kabát nemusí být nudný

Venku pomalu přituhuje, a tak je na čase pořídit si stylový kabát. Klasický kabát v neutrálních barvách by měla vlastnit každá žena. Perfektně se hodí pro formální příležitosti a s trochou šikovnosti je můžete proměnit i ve slušivý streetový kousek. Jak na to? Kabelku stačí vyměnit za stylový batoh a místo kozaček nazout tenisky či oblíbené polobotky. Fantazii se meze nekladou, proto si můžete pohrát i s barevnými doplňky.

C&A
C&A | Zdroj: C&A

Nesmrtelný křivák

Nechcete se vzdát milovaného křiváku? Je pravda, že kožená bunda by neměla chybět v žádném šatníku. Křivák má tu výhodu, že si ho můžete obléct prakticky k čemukoliv. Ať už to je léty osvědčená kombinace s tmavými slim džíny a světlého trička, nebo oku lahodící kombinace romantických letních šatů. Na podzim však sáhněte po zatepleném modelu. Letošní podzim ovládly takzvané aviatorky – letecké bundy s příjemným beránkem na límci. Obecně se dá říci, že díky zateplení, jsou tyto bundy širší. Vyplatí se je kombinovat se skinny džíny nebo s klasickými pouzdrovými šaty.

C&A
C&A | Zdroj: C&A