NaVlas.cz otevírá v Praze novou prodejnu

NaVlas.cz otevírá v Praze novou prodejnu Zdroj: PePe Hair & Beauty s.r.o.

NaVlas.cz otevírá novou prodejnu v Praze, celkově již pátá prodejna

Praha, Česká republika – Po úspěšném otevření prodejny v Bratislavě-Petržalce přináší NaVlas.cz, přední český e-shop s vlasovou kosmetikou, své exkluzivní produkty i do Prahy. Tato již pátá prodejna je nejen milníkem v expanzi firmy, ale také symbolem závazku přinášet kvalitní kosmetiku do každodenního života zákazníků.

Nová prodejna v Praze nabízí rozsáhlou škálu produktů: od vlasové přes tělovou až po pleťovou kosmetiku. Nabídku doplňují kadeřnické potřeby, vlasová elektronika a široký výběr barev na vlasy. V portfoliu prodejce je více než 120 známých značek vlasové kosmetiky, na prodejně lze zakoupit ty nejžádanější z nich.

Jako exkluzivní distributor italské profesionální vlasové kosmetiky Sinergy Cosmetics, NaVlas.cz nabízí bohatý technický program, kvalitní barvy na vlasy a přírodní řadu B.iO. Společnost také distribuuje pro český a slovenský trh produkty španělské přírodní značky Ohanic, která v březnu tohoto roku představila na veletrhu Cosmoprof v Miláně svůj revoluční barvicí systém.

Sortiment nové prodejny dále zahrnuje přírodní parfémové oleje značky NASHE, jejichž popularita rychle přesahuje hranice Chorvatska. Tyto produkty, včetně bestsellerových tělových másel z bambuckého másla a kokosového oleje, jsou příkladem kvality a inovace. Navíc NaVlas.cz nabízí kompletní řadu produktů chorvatské rodinné manufaktury Sapunoteka, známé pro své pleťové krémy zcela přírodního složení.

NaVlas.cz, původně vzniklý jako kadeřnický velkoobchod, dnes slouží jako most mezi profesionálním světem vlasové kosmetiky a koncovými zákazníky. Posláním firmy je poskytovat produkty nejvyšší kvality pro každého, komu na vlasech záleží – včetně široké nabídky barev na vlasy. Tato nová prodejna v Praze je dalším krokem k naplnění tohoto cíle, přibližování profesionální vlasové kosmetiky každodennímu životu zákazníků.

Prodejna Praha: Retail Park Štěrboholy – Pikito NaVlas.cz, Kutnohorská 532, Praha-Štěrboholy, PSČ 109 00. Otevírací doba: Po–Ne: 9:00–21:00.

O NaVlas.cz: Společnost PePe Hair & Beauty s. r. o. původně vznikla jako kadeřnický velkoobchod a distributor vlasové kosmetiky do kadeřnických salonů. Myšlenka přivést kvalitní, prověřenou a přírodní kosmetiku do každé domácnosti firmu přiměla zaměřit se i na koncové zákazníky a spustila internetový obchod NaVlas.cz. Dnes funguje v Česku a na Slovensku (NaVlas.sk) a provozuje prodejny kosmetiky v 5 městech: v Praze, Bratislavě, Valašském Meziříčí, Rožnově pod Radhoštěm a v Novém Jičíně. Speciálním zaměřením je přírodní a šetrná péče a především nejširší nabídka přírodních profesionálních značek nabízených pod jednou střechou.