Shutterstock

Shutterstock Zdroj: Shutterstock

Tipy na vánoční dárky z lékárny, které potěší každou ženu pečující o svůj vzhled

Vybrat manželce, přítelkyni, sestře nebo kamarádce dárek na Vánoce, který by ji potěšil, je mnohdy nadlidský úkol. Každá žena má totiž jiný vkus na oblečení, kabelky, šperky a parfémy. Jedno ale mají společné, a to touhu mít krásné a dlouhé vlasy, husté řasy a mladistvou a bezchybnou pleť. Máme pro vás pár tipů, na skvělé dárky, které ženy ocení.

Výživa pro vlasy

Ženy často trápí vypadávání a řídnutí vlasů. Viníkem bývá stres, ale také hormonální změny, např. po porodu nebo v menopauze, případně strava a diety. Vyplatí se proto doplňovat vlasům potřebné živiny, které pro své zdraví potřebují. Kvalitní přípravek pro podporu růstu vlasů by měl obsahovat aminokyseliny, biotin, zinek a křemík. Vhodný je také methylsulfonylmetha (MSM), zdroj síry, známý také jako minerál krásy. Lékárníci doporučují doplněk stravy Vlasové hnojivo, který obsahuje unikátní kombinaci látek potřebných pro správný růst a kvalitu vlasových buněk. Aminokyseliny, křemík, síra a vysoké dávky biotinu ve Vlasovém hnojivu zajišťují rychlou a účinnou redukci nadměrného vypadávání vlasů, podporují jejich růst a kvalitu.

.
. | Zdroj: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Vlasová péče lékárenské kvality

Vlasy trpí a vypadávají i kvůli používání šamponů, které obsahují plno chemikálií, silikonů, parabenů a sulfátů. Mnohem lepší volbou jsou šampony, které obsahují přírodní látky, např. extrakt kopřivy, zeleného čaje, silymarinu apod. Klíčový je kofein zajišťující prokrvení vlasových cibulek. U kofeinových šamponů je ale nezbytné dodržet délku působení, aby účinné látky měly prostor vstřebat se do pokožky. Chcete-li vlasům dopřát intenzivní péči, výživu i ochranu, vyzkoušejte Vlasové hnojivo šampon s kofeinem a komplexem HustoplexTM, který účinně redukuje vypadávání vlasů a řídnutí vlasů, podporuje jejich růst a kvalitu.

.
.

Důležité je při péči o vlasy myslet také na vlasovou pokožku, protože právě z ní vyrůstají nové vlasy. Odborníci doporučují používat minimálně jednou týdně peeling, který odstraní odumřelou kůži a nános stylingových přípravků.

Pokud se potýkáte s intenzivnějším vypadáváním vlasů, je vhodné vlasovou péči doplnit také o sérum, které pokožku prokrví a podpoří růst nových vlasů. V lékárnách je k dostání sérum Vlasové hnojivo. Jeho složení spojuje účinky kofeinu a komplexu HustoplexTM v podobě mimořádně koncentrované bezoplachové péče. Díky tomu sérum zajišťuje rychlý a výrazný nástup účinku i při problémech s intenzivním vypadáváním a oslabením vlasů.

.
.

Sérum pro husté a dlouhé řasy

Řasy patří k dalšímu symbolu krásy. Proto je ženy natáčí, nanáší na ně řasenku, používají nalepovací řasy nebo podstupují prodloužení řas v kosmetickém salónu. Tyto procedury ale řasy zatěžují a více či méně poškozují. Mnohem šetrnější, bezpečnější, a hlavně dlouhodobě efektivní je používání séra na řasy. Každá žena tak bude nadšená, pokud pod stromečkem najde sérumŘasové hnojivo, které zajišťuje rychlou a efektivní stimulaci růstu řas, omezuje jejich vypadávání a celkově zlepšuje kvalitu, délku, hustotu i objem řas. Koncentrované složení spojuje účinky jedinečné složky Genistein, stimulující růst nových řas, kofeinu, biotinu, kreatinu zajišťující obnovu keratinových buněk a regeneraci stávajících řas a pečujícího panthenolu.

.
. | Zdroj: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Kolagenový drink pro bezchybnou pleť

Pro udržení mladistvé pleti je vhodné doplňovat kolagen. Kolagen totiž tvoří velkou část pokožky, je zodpovědný za její pružnost a elasticitu, ale jeho produkce v těle po 30. roce života postupně klesá. Trefou do černého proto pro každou ženu pečující o svůj vzhled bude vánoční dárek v podobě kolagenového drinku. V lékárnách je k dostání collagen drink Pleťové hnojivo ve formě osvěžujícího nápoje s chutí tropického ovoce. Štědrou porci kolagenu doplňuje extrakt zeleného čaje, který pleti propůjčuje svěží a rozzářený vzhled, omezuje projevy stárnutí a redukuje vrásky. Díky extraktu vinné révy je pleť celkově krásnější, jsou redukovány nedokonalosti pokožky a omezeny projevy celulitidy. Vysoká dávka biotinu v tomto doplňku stravy navíc působí blahodárně na stav vlasů i pokožky.

.
.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv z našich tipů na vánoční dárek, rozhodně nebudete litovat. Obdarované ženy totiž budou z dárku pro jejich krásu přímo nadšené.