Chcete zařídit vánoční dárky s předstihem a levně? Víme, jak na to

Měsíc listopad právě začíná a s ním přichází každoroční starosti ohledně vánočních dárků. Tento rok je však situace trochu jiná, a to hlavně kvůli nelehké ekonomické situaci v poslední době. Přesně proto se mnoho jedinců spoléhá na předvánoční slevy v podobě oblíbeného Black friday. Kde si užijete řadu výhodných nabídek?

Nenechte se nachytat

Brousíte si už pomalu zuby na zběsilé nakupování ve slevách? Dávejte si pozor! Každoroční Černý pátek s sebou totiž přináší spoustu nebezpečných nástrah, na které se lze nachytat. Řeč je hlavně o ohromném množství nepoctivých e-shopů, jež nabízí rádoby slevy pouze na oko.

Tito nepoctiví poskytovatelé se naučili šikovný trik. Týden před Černým pátkem uměle navýší ceny, aby poté mohli „zlevnit“ zpět na původní částky a propagovat je jako zázračnou nabídku. Na tuto nekalou praktiku se v posledních letech zaměřuje dokonce i Česká obchodní inspekce. A výsledek? Nic moc. Ještě stále se setkáte s desítkami „podvodů“, a to i od velkých a známých značek. Přesně proto buďte opatrní. Nenechte se zbytečně nalákat a používejte zdravý rozum.

Poctivé slevy na Notino

Kde si vlastně užijete opravdový Black friday bez toho, abyste se nachytali? Mrkněte se například na stránky oblíbeného e-shopu Notino, jenž na 20.–26. listopadu chystá pořádnou porci slev na kosmetiku, parfémy, potřeby pro péči o zuby, doplňky stravy, vánoční sady, kalendáře a podobně. Zkrátka a dobře, ověřené klasiky pod stromeček pro celou rodinu – od dětí až po důchodce.

A kolik procent vlastně ušetříte? Tento rok se těšte na 15–40% snížení cen nabízeného zboží. Raději si však dávejte pozor, protože ani sklady takto velkého obchodu nejsou nekonečné. Raději tedy nenechávejte svůj nákup na poslední chvíli, abyste ještě měli z čeho vybírat.