Umělá inteligence je skvělý pomocník pro studenty, zaměstnance i podnikatele

Poslední roky s sebou přináší neuvěřitelně rychlý posun v celé řadě oborů. Mezi nejvýraznější jevy dnešní doby patří takzvaná umělá inteligence, o které můžete číst ve zprávách, slyšet v televizi a pozorovat její dopad na téměř všechna odvětví. Bavíme se o extrémně šikovném pomocníkovi, nebo se jedná jen o nafouknutou bublinu?

Najdete ji všude

Spousta z vás si zajisté říká, že umělá inteligence je jen jakýmsi vzdáleným fenoménem, který najdete možná tak v zahraničí nebo v nadnárodních firmách. Opak je však pravdou. V nejrůznějších podobách se s ní setkávají téměř všichni lidé.

Skladníkům slouží k pokročilé správě materiálu, vyhledávání nejvýhodnějších dodavatelů či plánování budoucích dodávek na základě jednotlivých zakázek.

Majitelé firem využívají tento fenomén třeba při hledání vhodných zaměstnanců na sociální síti Linkedin. Stačí nastavit několik málo základních požadavků (vzdělání, kurzy, schopnosti a podobně) a daný program sám najde i zkontaktuje konkrétní osoby.

Čtete si zprávy a články na internetu? Sledujete sociální sítě? V tom případě se s umělou inteligencí také setkáváte, a to dennodenně. Jak je to možné?

Všudypřítomné texty

Hlavní doménou umělé inteligence je tvorba nejrůznějších druhů textu. Toho využívají hlavně podnikatelé, majitelé e-shopů, blogů i magazínů. Ať už se snažíte propagovat libovolnou službu/produkt, neobejdete se bez lákavých slov, vět ani odstavců.

V tomto ohledu se hodí zmínit hlavně oblíbenou platformu Deeply, která se specializuje právě na tuto oblast. Během chvíle vám dokáže vygenerovat třeba popisky produktů v e-shopu, textaci webových stránek, příspěvky na sociální sítě, e-maily pro zákazníky, překlady do více než 31 světových jazyků a tak dále.

Nalákejte zákazníky

Každý dobrý obchodník vám řekne, že lidé se při svých nákupech řídí hlavně pocity. Internetové vyhledávače se zase řídí celkovou kvalitou textů a jejich optimalizací. Přesně proto je nutné vyprodukovat kvalitní, účinné a profesionálně sestavené podklady, abyste sklízeli kýžený efekt. Nesnažte se vyplodit laické texty svépomocí – to by byla jen ztráta času.

Ne všichni podnikatelé (hlavně ti začínající) chtějí vyhledávat profesionální copywritery, utrácet tisíce korun za jejich práci a čekat kdovíjak dlouho na použitelný výsledek. Z toho důvodu se raději spoléhají na zmíněnou platformu Deeply, jež si se vším poradí sama během několika málo minut.

Nemusíte přitom umět programovat nebo trávit hodiny složitým sestavováním podkladů. Vše funguje na základě intuitivní tabulky, do níž zkrátka napíšete několik základních požadavků, zvolíte si tón komunikace a máte hotovo. Následně se před vámi objeví použitelné texty, které stačí jen nahrát na požadované místo.

Dokonce i grafika

Nedílnou součástí úspěchu je samozřejmě i lákavá grafika, stejně jako obrázky. V dnešní době už nemusíte shánět fotografy, studio ani grafiky. Program Deeply totiž umí vygenerovat libovolné podklady na základě vašich přání. Fantazii se přitom meze nekladou. Stačí jen napsat potřebná slova do tabulky a kliknout na tlačítko.

Testovací verze zdarma

Nikdo z nás nechce kupovat zajíce v pytli, nemáme pravdu? Přesně proto si nejdříve vyzkoušejte pětidenní testovací verzi platformy Deeply zcela zdarma. V tomto období si vyzkoušíte jednotlivé funkce, seznámíte se s jednoduchým ovládáním, a poté se sami rozhodnete, jestli je to ta správná cesta pro vás.

Následně si zvolíte balíček přesně podle svých požadavků. Chcete jen občasnou výpomoc? V tom případě utratíte mnohem méně, než kdybyste chtěli generovat podklady jako o závod.