Módní a teplé – objevte stylové dámské svetry na následující sezónu

Pomalu a jistě se blíží babí léto a podzim. Chladné večery, větřík, který začíná být nepříjemný a na tričko už to příliš není. Nejlepší příležitost pořídit si nový svetřík, který vás nejen zahřeje, ale bude zároveň vypadat dokonale stylově!

Nejlepší přítel na podzim

Dámský svetr – módní kousek, který by neměl chybět v žádném šatníku. Perfektně vás zahřeje a stane se vaším nejlepším přítelem pro zkracující se podzimní večery. Jen si to představte – procházíte se nádherně zbarvenou přírodou, v ruce třímáte kouřící hrneček s čajem a chumláte se do nádherného béžového oversize svetru. To je přesně vlna, na které se chcete tento podzim svézt!

Ano, čtete správně. Ani letos se oversize oblečení nevyhnete! A konkrétně u svetrů je to jedině dobře. Dokonale se do nich zachumláte, jsou extrémně hřejivé a navíc vypadají skvěle! Zkuste se poohlédnout po oversize svetru v typicky podzimních barvách – béžové nebo hnědé. Pokud ale svou barevností chcete trumfnout listí na stromech, fantazii se meze nekladou! Pruhované oversize svetry vypadají úžasně a proužky sami o sobě rozhodně patří k povinné podzimní výbavě!

Hledáte něco jemnějšího, než je velikost oversize? Pak zaměřte svou pozornost na klasické svetry – například ty z jemného žerzeje nebo úpletu. Krásně vypadají v jemných růžových a dalších pastelových tónech. Doprovodí vás nejen na procházky podzimní přírodou, ale můžete je obléknout do práce nebo třeba večer do kina. Jejich použití je opravdu všestranné!

Nebojte se originálních kousků

Není klasika nic pro vás a hledáte stále něco nového, v čem budete okouzlující a stylová? Přesně pro vás jsou připravené svetry s různými aplikacemi nebo třeba z dekorativního žebrovaného úpletu. Jemný vzor vypadá originálně a ozvláštní každý váš outfit! A ani v barvách se nemusíte držet zpátky. Jasně žlutá, limetkově zelená nebo klasická červená a modrá vám doslova rozsvítí den!

V čele módního žebříčku se i nadále drží dámský kardigan. Svetr s knoflíky, menšími či většími, je už prakticky stálicí v dámském šatníku. Skvěle vypadají ty kratší s širokými rukávy, které se stanou vaším nejoblíbenějším podzimním kouskem! A pokud hledáte něco opravdu originálního, vsaďte na tzv. univerzitní design. Kardigan, ve kterém budete vypadat jako pravá americká vysokoškolačka. 

Mezi zajímavé kousky, které by v nadcházející sezóně neměly uniknout vaší pozornosti jsou jednoznačně pletené vesty. Ty oversize vypadají opravdu stylově, zejména pokud je doplníte jednoduchými kombinacemi – například klasickou bílou košilí a džínami s potrhaným efektem. K nim nazujte sneakers nebo naopak lodičky na jehlovém podpatku a máte stylový outfit na téměř každou příležitost!

Buďte odvážná!

Kromě toho, že vás svetry zahřejí se také skvěle kombinují! Využít je můžete pro klasické kombinace s džínami, sukní nebo třeba dlouhými šaty. Široký výběr oblečení a doplňků najdete na https://www.sinsay.com/cz/cz/zena. Boty vyberte podle příležitosti a můžete směle vyrazit prakticky kamkoli. 

Toužíte-li ale po tom upoutat pozornost, nemyslete si, že ve svetru to nepůjde. Zejména varianty oversize jsou pro přitahování pohledů ostatních jako dělané! Vyzkoušejte je obléknout k upnutým kraťasům a doplnit je podkolenkami. A pro chvíle domácí podzimní pohody? Tepláky, oversize svetr, zapálená svíčka, horká čokoláda a oblíbená kniha jsou dokonalá a léty ověřené kombinace!