Brazilian Bum Bum Cream: Tajemství dokonalých hýždí a boků

Chcete mít hladké a pevné hýždě i boky? Cvičení a správná strava jsou sice základ, ale některé kosmetické přípravky péči umocní. Brazilian Bum Bum Cream je jedním z těchto produktů, přičemž v následujících řádcích se zaměříme na to, čím je tento krém speciální.

Brazilian Bum Bum Cream je zpevňující a vyhlazující krém na hýždě a boky. Se svým exotickým názvem a složením si velice rychle získal srdce mnoha žen po celém světě.

Klíčové složky a jejich výhody

Guarana: V krému se nachází výtažek z guarany, což je rostlina rostoucí v Amazonii. Guarana obsahuje mnohem více kofeinu než káva, přičemž kofein jako takový je známý svými zpevňujícími a tonizujícími vlastnostmi. Stimuluje cirkulaci, což pomáhá proti celulitidě.

Cupuaçu máslo: Hydratuje pokožku a ta je potom hladší a jemnější na dotek.

Açaí olej: Bohatý je na antioxidanty a bojuje proti volným radikálům, které mají na svědomí předčasné stárnutí pokožky.

Kokosový olej: Charakteristický je hydratačními vlastnostmi a pokožce dodává potřebné živiny. Stejně tak podporuje její celkové zdraví.

Jak používat Brazilian Bum Bum Cream?

Aplikace je jednoduchá. Stačí nanést krém na čistou pokožku v oblasti hýždí a boků, a potom ho vmasírovat kruhovými pohyby, dokud se zcela nevstřebá. Brazilian Bum Bum Cream kombinuje účinné přírodní ingredience s krásnou vůní a bohatou texturou.

Ať už se připravujete na dovolenou u moře, nebo si jen chcete dopřát něco speciálního pro svou pokožku, Brazilian Bum Bum Cream se stane skvělým doplňkem vašeho kosmetického vybavení. Výsledky jsou viditelné, což potvrdí spousta žen.

Jestliže hledáte internetový obchod, odkud si tento krém objednáte, podívejte se do pestrého produktového portfolia Notino. Budete nadmíru spokojení s výsledky, které se během několika týdnu zaručeně dostaví.