Nevíte, jak zakomponovat do outfitu tenisky? Vyzkoušejte některý ze 3 tipů pro stylové a jednoduché outfity

V letošní sezóně budou v módě dámské tenisky. Jedná se totiž o tzv. must have kousek, který by neměl chybět ani vám v trendy šatníku. Pokud nejste zrovna módní znalkyně, nezoufejte. Na následujících řádcích vám předvedeme, jak sportovní obuv vkusně zakomponovat do vašeho outfitu s kalhotami i se sukněmi. Pojďte číst a inspirujte se společně s námi!

Jak kombinovat dámské tenisky s kalhotami a s legíny?

Dámské tenisky vám budou perfektně slušet ke kalhotám i k legínám. Ke kalhotám s rozšířenou nohavicí volte spíše nízké tenisky. K zúženým legínám pak vyniknou i modely dámských tenisek v kotníčkovém provedení. Díky praktickému zúžení vyniknou totiž vyšší boty v celé své kráse. K jednobarevným teniskám pro ženy vybírejte s klidem i oděvy se vzory a s motivy. In budou ty květinové a zvířecí.

K vícebarevným teniskám pak vsaďte spíše na decentní jednobarevné oblečení. Jak se v módě často říká, méně znamená mnohdy více. Příliš vzorů a motivů v rámci jednoho outfitu by mohlo působit zbytečně chaoticky a nesourodě. Kalhoty vybírejte letos s vysokým pasem. Ten totiž opticky zúží a prodlouží vaši postavu. V módě lze chytře používat optické klamy. Stačí se jen naučit, jak na to. K jednobarevnému oblečení se hodí i dámské tenisky s potiskem.

Jak sladit dámské tenisky s šaty nebo se sukněmi?

Stylové dámské tenisky zapadnou i do outfitu se šaty a se sukněmi. V kurzu budou letos šaty s rafinovanými průstřihy. K teniskám můžete volit ležérní i sportovně laděné šaty. Zaměříme-li se na sukně, budou hrát prim ty trapézové a plisované. Jak už jsme výše zmínili, pořiďte si je s vysokým pasem. Díky tomu budou lichotit vaší postavě. Na rande můžete vybírat krátké sukně a doplnit je kotníčkovými dámskými teniskami. K delším sukním oceníte i nízké dámské tenisky. Abychom docílily elegantního nádechu, vsaďte na černé nebo na bílé kousky s třpytivými detaily. Ty pak snadno sladíte i se svými zlatými nebo se stříbrnými šperky. Jak se říká, fantazii se meze nekladou.

Nebojte se zkombinovat tenisky se sukní.
Nebojte se zkombinovat tenisky se sukní.

Jaké barvy, vzory a motivy budou letos na teniskách in?

V letošní sezóně budou v módě zejména pastelové a přírodní odstíny barev. Tmavě modré, zelené i krémové tenisky pro ženy tak budou dobrou volbou. Vsadit však můžeme i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Sněhové dámské tenisky perfektně zapadnou i do celobílého outfitu. K bílým teniskám tak mohou dámy obléci i bílé tričko, kalhoty či šaty. Bílý outfit pak lze obohatit i o sněhové módní doplňky, jako jsou smart hodinky, baseballová čepice nebo bílý sportovní batoh.

Zaměříme-li se na vzory a na motivy, budou trendy ty zvířecí a květinové. Na obuvi se mohou objevit např. v podobě celoplošného potisku. Při výběru barev se však vždy řiďte vlastním instinktem. V obuvi a v oblečení se musíte zkrátka cítit tzv. své. Díky tomu z vás bude vyzařovat ta správná energie. Tenisky pro ženy v módních barvách jsou ženám k mání i v kolekci Nike. Na módní kousky se podívejte např. i tady: https://eobuv.cz/c/eobuv/vyrobce:nike, kde si na své přijde každá milovnice módy.