ASKO DNY a slevy až 50 % jsou zpátky!

Oblíbené ASKO DNY a s nimi i slevy až 50 % jsou zpátky. Zákazníci se mohou těšit na slevy napříč celým sortimentem společnosti ASKO – NÁBYTEK. Sedací soupravy, ložnice, kuchyně, bytové doplňky nebo třeba zahradní nábytek. ASKO DNY s oblíbenými slevami proběhnou 15.–17. září.

ASKO DNY a slevy až 50% jsou zpátky!

Ať už hledáte dostupnou sedačku do dvaceti tisíc nebo máte v hledáčku sedačku na míru, máte teď jedinečnou možnost si ji pořídit a ještě u toho ušetřit. Ani s výběrem dalšího nábytku v ASKO – NÁYBTEK krok vedle neuděláte. Nabídka je široká a variabilní, proto si v prodejnách ASKO – NÁBYTEK najde to své opravdu každý. Pokud si však nebudete vědět rady, nebojte se obrátit na zkušené odborníky přímo na prodejnách, kteří s výběrem toho pravého nábytku rádi poradí. A na jaké slevy se v rámci akce ASKO DNY můžete těšit? „Sedací soupravy, ložnice, doplňky a zahradní nábytek budou zlevněné o 20 %, kuchyně dokonce o 50 %,“ upozorňuje Andrea Štěpánová s tím, že se jedná o ideální příležitost pro kompletní změnu kuchyně nebo pro jakoukoliv změnu v interiéru.

Vzorové byty: inspirace do celého interiéru

Nabídka nábytku v ASKO – NÁBYTEK je opravdu široká a variabilní. Různé možnosti uspořádání i designu si můžete na živo prohlédnout v rámci tzv. vzorových bytů. Abyste si lépe dovedli představit, jak se bude u vás doma nábytek vyjímat, můžete využít bezplatnou službu plánování celého interiéru, kterou vám na základě parametrů vašeho bytu či domu připraví specialisté na prodejnách ASKO – NÁBYTEK. „Velkým benefitem plánování nábytku do celého bytu je možnost jednotného stylu v každé z místností,“ vysvětluje Andrea Štěpánová benefity nové služby.

Služby hrají prim

Zboží se slevou si můžete vybrat přímo na prodejně, online na e-shopu nebo využít služby Click & Collect, která nabízí online objednání s osobním vyzvednutím na pobočce. „Spokojený zákazník je naší prioritou, proto si k nákupu může zákazník dopřát nadstandardní služby, které neustále vyvíjíme a posouváme dopředu,“ uvádí Andrea Štěpánová, která upozorňuje na služby na prodejnách i e-shopu, kde může zákazník okamžitě komunikovat s odborníky, kteří pomohou s výběrem produktů, dopravou nebo například reklamací.

Více na www.asko-nabytek.cz