8_batoh111

8_batoh111 Zdroj: CCC Czech, s.r.o.

Batohy na víkendové výlety – naše návrhy

Jestliže rádi cestujete o víkendech za dobrodružstvím, bude dobré, když si do své výbavy obstaráte i kvalitní a trendy dámský nebo pánský batoh. Že nevíte, podle jakých parametrů ho vybírat? Nezoufejte! Na následujících řádcích si totiž na batohy na víkendové pobyty posvítíme pěkně zblízka. Inspirace je tady!


Podle jakých kritérií volit batoh na víkendový výlet?

Jestliže se chystáte na víkendový výlet, bude to chtít sbalit si batoh dámský nebo pánský v menší velikosti. Na kratší výlety si vystačíte s batohem bez prsních i hrudních popruhů. Snažte se vždy vybrat lehký model batohu. Díky tomu pak do něj můžete vložit i těžší věci a váš pohybový aparát nebude přetížený. Batoh na víkendový pobyt by měl být vyrobený z kvalitního materiálu. Letos můžete vsadit na různé syntetické i přírodní typy batohů. Rozhodně však v roce 2024 vítězí na plné čáře dámské a pánské batohy z přírodní kůže. A není se vůbec čemu divit. Kožené batohy mají totiž mnoho předností. Jsou nejen vysoce módní a praktické, ale také odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života je dnes blízký všem větším módním značkám. Pánové i dámy tak mají rozhodně z čeho vybírat. Na módní kožené i koženkové batohy pro ženy i pro muže se můžete podívat například i na e-shopu CCC. Tady si přijde na své každý dobrodruh. Batoh na víkendové výlety můžete vybírat i podle designu. O tom si povíme více níže.

11_damsky-batoh111
11_damsky-batoh111 | Zdroj: CCC Czech, s.r.o.

Jaký design batohu bude trendy v letošním roce?

Letos budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Oříškový, tavě modrý i zelený dámský nebo pánský batoh tak bude pro letošek perfektní volbou. Vsadit můžete v letošní sezóně i na černou nebo na bílou verzi batohu. Tyto barvy jsou univerzální a mají tu výhodu, že z módy nevychází. Černý batoh pak snadno zakomponujete také do jinak pestrobarevného outfitu nebo do outfitu se vzory či s motivy. In budou v roce 2024 ty abstraktní a zvířecí. Zvolit pak můžete i pánský či dámský batoh s potiskem. Tyto kousky pak slaďte už jen s jednobarevným oblečením. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by nepůsobilo harmonicky. Tomu se tedy chceme při sestavování víkendového outfitu jistě vyhnout. Na batohu na víkendový pobyt mohou být i různé dekorativní prvky. V módě budou zejména lesklé detaily na batozích, které muži a ženy lehce sladí i se svými dalšími stříbrnými nebo se zlatými šperky, jako jsou hodinky, prsteny či náušnice. Fantazii se meze nekladou. Stylové batohy v trendy zmíněných barvách najdete také v kamenných prodejnách CCC. Tady vás s výběrem nezklamou.

74_pansky-batoh11
74_pansky-batoh11 | Zdroj: CCC Czech, s.r.o.

S jakým oblečením, obuví a s kterými dalšími doplňky nosit kožený batoh?

Kožený batoh mohou ženy a muži sladit s nejrůznějšími oděvy, doplňky i s trendy botami. Letos se budou nosit cargo kalhoty s praktickými kapsami. In budou také kratší crop topy nebo tank topy s širšími ramínky. Hodit se vám bude ke koženému batohu i tričko s potiskem nebo bomber. Kožený batoh lze sladit i s legíny s vyšším pasem. Co se týče obuvi, budou letos in mladistvé sneakersy. Volit můžete kotníkové i nízké modely. Stylový batoh i boty a módní doplňky seženete u prodejce CCC. Zde je to sázka na jistotu.