Spak Master ketchup. Plná chuť rajčat, která se neomrzí
Víte, že kvalitní kečup poznáte nejen podle podílu rajčat, ale i jejich zrání? Objevte Spak Master ketchup, který obsahuje pouze prvotřídní rajčata zrající na jižním slunci. Vybírána jsou s patřičnou péčí a pěstují je poctiví farmáři z Itálie a Španělska, pro které je kvalita na prvním místě.
Kečup, který má tradici
Po sametové revoluci byl v regálech našich obchodů jenom jeden druh kečupu. V Sušici proto otevřel Hans Peter Spak nový výrobní závod, který začal vařit kečupy podle tradiční rodinné receptury. Dodnes jsou její součástí pouze kvalitní rajčata, která zrála na jižním italském slunci. A plnou chuť má také proto, že se jich na 100 gramů spotřebuje více než dvojnásobek!
Master ketchup navíc neobsahuje přidaná aromata, zahušťovadla ani chemické konzervanty. Ocení ho tak i vegani a lidi držící bezlepkovou dietu. A nebudou jediní. Pro všechny své kvality v roce 2024 vyhrál první místo spotřebitelského testu kečupů Vím, co jím a piju. Milovníci tradičních obalů si ho vychutnají ve skle a k prodeji je dokonce i v rodinném 900 gramovém balení.
„Kvalitní kečup je nepostradatelnou součástí burgerů, hot dogů nebo těstovinových omáček. Při výběru věnujte pozornost složení a kvalitě ingrediencí. Na chuti kečupu je vždy znát vyšší podíl rajčat. Ideální je, pokud použitá rajčata před zpracováním zrála na slunci,“ říká Michal Neškera, obchodní ředitel společnosti Spak.
Spak Master Ketchup
Tajemství lahodného kečupu v praktickém rodinném 900g balení je založeno na vysoce kvalitních rajčatech, která vyrůstají v Evropě a zrají na přímém slunci. Dobře se snoubí s masem a při přípravě jídla zvýrazní i chuť dalších ingrediencí, jako jsou sýr, cibule nebo okurky. Je ideální při přípravě pravé italské kuchyně nebo oblíbeného rychlého občerstvení od langošů po burgery.