www.poptavej.cz

www.poptavej.cz Zdroj: www.poptavej.cz

Jak najít řemeslníka rychle a bez stresu

Zlaté ruce a praktického ducha nemá každý partner. Možná si zvládnete přibít hřebík sama, ale některé úpravy domácnosti stejně vyžadují chlapskou ruku nebo rovnou kvalifikovaného řemeslníka. Nemrhejte energii na vyvolání ducha kutilství ve svém muži. Vezměte to do svých rukou a využijte chytré vyhledávání první pomoci v domácnosti.

Kapající kohoutek, rozbitá pračka, ulomená kuchyňská dvířka. Klasické domácí nehody se dějí dennodenně. Některé ženy mají štěstí na šikovné partnery, kteří si s tím vším poradí a zvládnou vše zprovoznit v krátkém čase. Život je ale plný nahodilých situací. I když je muž zručný, domácnost se začne rozpadat ve chvíli, kdy je například na pracovní cestě. A tak přichází čas, aby se o to postarala žena. Nemusíte strávit mládí sezením nad seznamy řemeslníků. Využijte nového trendu a najděte si dvě minutky, které přibližně strávíte v poptávkovém systému. Zbylý čas pak můžete zaslouženě věnovat sama sobě.

www.poptavej.cz
www.poptavej.cz | Zdroj: www.poptavej.cz

Co to je poptávkový systém?

Jedná se o takové virtuální tržiště na webových stránkách, kde se střetává nabídka s poptávkou. Aktuálně nejrychleji rostoucím z nich je Poptávej.cz. Denně sem lidé zadávají poptávky prostřednictvím krátkého formuláře. Taková poptávka se dostane k řemeslníkům z okolí, kteří o ni mají zájem. Tím pádem pak zájem o vaši zakázku může projevit více profesionálů a vy tak můžete jednoduše porovnávat a vybrat tu nejlepší nabídku.

www.poptavej.cz
www.poptavej.cz | Zdroj: www.poptavej.cz

Jak to funguje?

Připravte si přibližně dvě minuty volného času, internetový prohlížeč a dobře rozmyslete, co vlastně potřebujete. V případě, že potřebujete opravit pračku, zapište do formuláře co nejvíce informací o značce, délce užívání a jaký nastal problém. Tuto poptávku můžete jednoduše doplnit i o fotografie. Řemeslník si díky tomu práci dokáže lépe představit a samozřejmě i odhadnout cenu. Pokud si přece jen nevíte rady s vyplněním formuláře, na webových stránkách najdete inzeráty od ostatních uživatelů, kterými se můžete inspirovat.

www.poptavej.cz
www.poptavej.cz | Zdroj: www.poptavej.cz

Na vaši nabídku může zareagovat hned několik zájemců. Vy se ale nemusíte stresovat tím, že někoho odmítnete nebo dokonce nevyberete žádnou. Nabídky jsou totiž nezávazné.