Velikonoce na talíři: Co mají rádi v cizině?
1
/
18
Přehled fotografií
Zavřít
Řecké velikonoční pečivo
|
Zdroj: Shutterstock
Italskou specialitou je sladký koláč ve tvaru holubice
|
Zdroj: Shutterstock
Ruskou specialitou je koláč, kterému se říká kulich
|
Zdroj: Shutterstock
V Řecku nesmí na stole chybět plněná roláda
|
Zdroj: Shutterstock
V N2měcku mají rádi chléb plněný šunkou
|
Zdroj: Shutterstock
Masová roláda plněná vejci
|
Zdroj: Shutterstock
Polská velikonoční polévka
|
Zdroj: Shutterstock
Polskou specialitou jsou klobásky
|
Zdroj: Shutterstock
Velikonoce v Itálii
|
Zdroj: Profimedia
Španělský velikonoční koláč
|
Zdroj: Shutterstock
Velikonoce v Itálii
|
Zdroj: Profimedia
Britské hot cross buns
|
Zdroj: Profimedia
V Řecku nesmí na stole chybět plněná roláda
|
Zdroj: Shutterstock
Norskou specialitou jsou eggerøre
|
Zdroj: Shutterstock
Velikonoční specialita v Řecku
|
Zdroj: Profimedia
Švédskou specialitou je skořicový věnec
|
Zdroj: Shutterstock
Španělská velikonoční specialita
|
Zdroj: Profimedia
Rakouskou specialitou je sladký věnec
|
Zdroj: Shutterstock
Zavřít