...

... Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation

Zimní filmové premiéry: Čeká vás dobrodružství, láska i drama!

Kdo není fanda zimních měsíců, může si už teď zkrátit čekání na jarní paprsky třeba v kině. Zimních filmových premiér je totiž opravdu hodně! My jsme pro vás vybraly ty, které napjatě očekává celý svět, a tak si je nemůžete nechat ujít ani vy!

Star Wars: Poslední z Jediů

Pravděpodobně nejočekávanější premiéra celého roku, tedy alespoň pro zaryté fanoušky, kterých rozhodně není málo. Skončili jsme tam, kdy Rey našla Luka Skywalkera. Společně s ním, Finnem a Poem zažijí strhující galaktická dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti.

Obsazení: Daisy Ridley, Adam Driver, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Mark Hamill

Premiéra v ČR: 14. prosince

Žánr: Sci-fi

Star Wars: Poslední z Jediů
Star Wars: Poslední z Jediů | Zdroj: LucasFilm

Jumanji: Vítejte v džungli

Milovníci filmu o staré deskové hře Jumanji se konečně dočkali volného pokračování. Čtveřice školáků tentokrát objeví herní konzoli, kterou nikdy předtím neviděli. Brzy se všichni objeví v džungli a stávají se postavami, které si na začátku hry zvolili. Aby se mohli vrátit do reálného světa, musí objevit to, co před dvaceti lety opustil Alan Parrish (Robin Williams).

Obsazení: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Jack Black, Kevin Hart

Premiéra v ČR: 21. prosince

Žánr: Fantasy

...
... | Zdroj: Falcon

Ztracen v džungli

Film podle skutečné události, ve kterém se nechají tři kamarádi přesvědčit záhadným mužem, aby se s ním vydali do neprobádaných míst bolivijské džungle. Nic ovšem není takové, jak si představovali. Pro některého z nich se stane divoká příroda tím posledním místem, které uvidí.

Obsazení: Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann, Alex Russell

Premiéra v ČR: 28. prosince

Žánr: Životopisné dobrodružné drama

...
... | Zdroj: Babber Films

Největší showman

P. T. Barnum přijde o práci a rozhodne se konečně své rodině i sobě dopřát, co si zaslouží. Založí největší pojízdný cirkus v Americe, kde vystupují jen ti nejlepší! Jak už to bývá, jeho úspěch nebude rozhodně všem po chuti...

Obsazení: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya

Premiéra v ČR: 28. prosince

Žánr: Životopisný muzikál

...
... | Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation

Zmenšování

Paul a jeho manželka nejsou spokojeni se svými životy, a tak se stanou součástí vědeckého experimentu a nechají se zmenšit. Jenže... Paulova manželka z toho nakonec vycouvá, a tak se Paul se svojí mini velikostí musí vypořádat sám. Brzy zjistí, že začíná jeho největší životní dobrodružství!

Obsazení: Matt Damon, Alec Baldwin, Neil Patrick Harris, Jason Sudeikis, Christoph Waltz

Premiéra v ČR: 11. ledna

Žánr: Sci-fi, komedie

...
... | Zdroj: CinemArt

Cizinec ve vlaku

Michael McCauley cestuje vlakem každý den už deset let. Jednou mu však jeho poklidnou jízdu naruší neznámá žena, která mu nabídne velkou sumu peněz, když splní její úkol. Michael netuší, že se mu život obrátí naruby a dokonce o něj bude muset několikrát bojovat.

Obsazení: Liam Neeson, Vera Farmiga, Sam Neill, Patrick Wilson

Premiéra v ČR: 18. ledna

Žánr: Thriller

...
... | Zdroj: The Picture Company

Tvář vody

Elisa je němá. Pracuje v utajované vládní laboratoři. Zdánlivě nudná práce uklízečky skončí ve chvíli, kdy Elisa spolu s kolegyní Zeldou objeví přísně utajený experiment, do kterého se němá žena do jisté míry izolovaná od okolního světa zamiluje.

Obsazení: Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Michael Stuhlbarg, Octavia Spencer

Premiéra v ČR: 18. ledna

Žánr: Romantické fantasy

Tvář vody
Tvář vody | Zdroj: Twentieth Century Fox