Video placeholde

Ženy pevné jako přírodní dlažba a další věci, co nás štvou!

V karanténě blbne ledaskdo, hloupost některých výroků a rozhodnutí tomu odpovídá. A pak jsou tu ti, kteří neblbnou, ale chovají se bohorovně jako vždycky – a proto byl tento týden prasák jasný, i když se zrovna netýkal genderové nerovnosti. Doufáme, že se vám nový díl vašeho oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti líbí! 

Zdravíme podhradní partičku a vedle prasáka posíláme i čestný řád lakomé Barky! Přiznáváme, že tihle lidé nás vždycky překvapí, když ukážou, že dno je stále ještě daleko.

Ale urodilo se toho víc – takový ministr školství, který nechává každodenní opruzy na manželce a sám se míní zabývat jen důležitými věcmi, je taky zlatíčko.

Polští pravicoví ultras jsou ale především děsiví, když nám ukazují, že středověk neskončil, středověk trvá. Alespoň pokud jde o Polsko a potraty.

A mimochodem, jsme i na Instagramu ;-)

Věcí, které nás točí, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!