Video placeholde

Ženy.cz na AVON Pochodu

S redakcí ženy.cz máme v sobotu doslova růžový program. Stejně jako mnozí z vás jsme si nemohly nechat ujít AVON pochod, který se již několik let řadí k předním akcím roku. Pokud jste se nemohli účastnit, nevadí, podívejte se na záznamy z našeho streamu, kterým vás provázely redaktorky Andrea a Maruška.

Dav růžových a šedivých triček odstartoval ze Staroměstského náměstí a vydal se přes Kaprovu ulici, Mánesův most, nábřeží Edvarda beneše a Kpt. Jaroše a Hlávkův most až na Štvanici, kde byl připraven bohatý hudební program a také stánky s občerstvením a dárky. Masa lidí nešla přehlédnout, zastavit, zkrátka vlna pozitivní energie byla znát všude kolem.

Zajímavé bylo také pozorovat, jak si přítomné dámy poradily se stylingem růžových triček designéra Lukáše Macháčka. Jak podotkla módní redaktorka Andrea, triko je nesmírně variabilní. Jeho součástí je růžová stuha a také prostřihy, kudy ji můžete protáhnout, a dát tak svému tričku nový tvar. Řada žen ho ale oblékla jako šaty a stuhu využila jako pásek, některé si vytvořily trendy model odhalených ramen, jiné si ho ustřihly v pase, aby získaly cropped verzi.

Podívejte se, jak si oblékly růžové triko redaktorky Ženy.cz.

Video placeholde

Ženy.cz na AVON pochodu
Ženy.cz na AVON pochodu | Zdroj: Ženy.cz

Jako každý rok i letos bylo vyvrcholením akce vypouštění růžových balónků, které jsme dostali na startu. Atmosféru naladily video sestřihy z pouštění balónků v posledních dvou letech, poté už moderátor pozval na stage všechny ambasadory pochodu, mezi nimiž nechyběly například Vanda Hybnerová, Tonya Graves nebo Nicole a Lucka z A Cup of Styles, a také kapelu Michala Hrůzy, která spustila první tóny a slova písně Venuše. Ta s nejočekávanjěším a nejdojemnějším momentem AVON pochodu nemohla souznít lépe.

Podívejte se na nejdojemnější momenty AVON pochodu proti rakovině.

Video placeholde

Na mnoha balóncích byly přitom k vidění vzkazy pro babičku nebo maminku a člověk si jen mohl domýšlet příběhy, které za nimi jsou. My můžeme jen doufat, že dobře dopadnou.

A že se příště zase potkáme!