Sarah Jessica Parker se svou typickou ombré hřívou

Sarah Jessica Parker se svou typickou ombré hřívou Zdroj: Profimedia.cz

Ze SJ Parker je platinová blondýna. Takovou barvu neměla ani Carrie!

Když jde o vlasy, patří Sarah Jessica Parker do stejné kategorie jako Jennifer Aniston – její bohatá, medová hříva ve stylu ombré se stala její osobní značkou a současně ikonou mezi účesy posledních dvaceti let. Teď se však herečka rozhodla pro radikální změnu. Proč to udělala a jak jí to sluší?

Jako Carrie Bradshaw i v soukromí Sarah Jessica většinou experimentovala maximálně s délkou vlasů (občas si je nechala střihnout na mikádo nebo vyzkoušela ofinu), popřípadě jejich strukturou (nezkrotné prstýnky střídaly volné vlny a ty zase lesklá vyžehlená hříva). Snad jediným momentem, kdy jsme mohli herečku vidět i s jinou barvou vlasů, byla scéna ve filmu Sex ve městě (2008), kdy se Carrie po x-tém rozchodu s Božským nechala obarvit na čokoládový odstín.

Nyní ale přichází radikální změna číslo dvě: pro svůj nový film, romantickou komedii Best Day of My Life, kterou začala Sarah Jessica Parker natáčet tento týden v New Yorku, si nechala vlasy zkrátit na vlnité mikádo a odbarvit na platinovou blond. Co na tuto změnu říkáte?

Ze Sarah Jessica Parker je platinová blondýnka
Ze Sarah Jessica Parker je platinová blondýnka | Zdroj: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker většinou mění účes jen kvůli filmu nebo seriálu, který natáčí. V soukromí však zůstává věrná jednomu stylu – podívejte se do galerie, jak se v průběhu let změnil.

Kromě nového filmu byla v poslední době Sarah Jessica zaneprázdněná také točením finále druhé řady seriálu Rozvod. Podívejte se, jaká legrace panovala na place.

Video placeholde