Vévodkyně ze Sussexu v šatech Oscar de la Renta

Vévodkyně ze Sussexu v šatech Oscar de la Renta Zdroj: Archiv firem

Zase jsou jí velké! Meghan Markle tentokrát výběrem šatů nepotěšila

Cokoli si na sebe oblékne vévodkyně ze Sussexu neboli Meghan Markle, budí ohromnou pozornost. Štíhlá vévodkyně má všechny předpoklady, aby vypadala skvěle a udávala styl. Tentokrát to ale nevyšlo. 

Vévodkyně ze Sussexu si v těchto dnech užívá zaslouženou pozornost médií. Minulý týden zazářila na otvíračce nového mostu v Cheshire, na níž zvolila perfektní pouzdrové šaty opatřené motivem kápě, o které se (stejně jako o její svatební róbu) postaral módní dům Givenchy.

Vévodkyně Meghan a královna Alžběta II. si spolu poprvé pracovně vyrazily
Vévodkyně Meghan a královna Alžběta II. si spolu poprvé pracovně vyrazily | Zdroj: Profimedia.cz

Jsou ale chvíle, kdy fanoušci nad výběrem šatů nechápavě kroutí hlavou. K dosud nejdiskutabilnějším outfitům se řadí i luxusní maxi šaty značky Oscar de la Renta, které Meghan oblékla o víkendu na svatbu neteře princezny Diany Celie McCorquodale.

Fanoušci, respektive kritici, kteří Meghan vyčítají, že ustavičně nosí oblečení o číslo větší nebo že nedokáže zkrotit vlasy řádným účesem, mají po víkendové svatbě neteře princezny Diany opět k dispozici obrazovou munici.

Vévodkyni ze Sussexu opět vítr pořádně opčechral účes
Vévodkyni ze Sussexu opět vítr pořádně opčechral účes | Zdroj: Profimedia.cz

Meghan si totiž ke kostelu svatého Ondřeje a svaté Marie ve vesničce Stoke Rochford vykračuje v rozevlátých bohémských šatech Oscar de la Renta a doslova se v nich přitom ztrácí. Zavinovací sukně odhaluje neskutečně útlé nohy, zatímco manžety dlouhých rukávů padají přes vévodkyně zápěstí.

Místo lehce bohémského cool looku budí šaty vévodkyně rozporuplné pocity. „Meghan si spletla šaty na svatbu se svojí noční košilkou.“ Nápor podobně negativních reakcí byl tak velký, že se módní značka rozhodla u postu s Meghan zablokovat komentáře. Fanoušci se však nadále vyjadřují u předchozího příspěvku, kde jsou šaty k vidění na přehlídce. Nutno podotknout, že se zde najde i dlouhá řádka věrných, třeba těch, kterým tento styl připomíná princeznu Dianu.

Making an entrance. Our white and blue floral toile du jouy velvet dress from #odlrresort2019

Příspěvek sdílený Oscar de la Renta (@oscardelarenta),Čen 17, 2018 v 9:45 PDT

Co si myslíte vy? Líbí se vám poslední veřejný outfit Meghan Markle?