.

. Zdroj: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate si najala novou stylistku! Jak se změní její šatník?

To, o čem se v poslední době spekulovalo, se nyní ukázalo být pravdou. Vévodkyně Kate mění styl! Proč a co můžeme čekat?

Vévodkyně Kate v posledních měsících několikrát překvapila outfity, které vybočovaly z jejího dosavadního stylu. Naposledy to byly třeba tmavé široké kalhoty, ke kterým si vzala fialovou blůzu Gucci z hedvábného saténu. To, že vévodkyně možná začala toužit po změně, nyní stvrdil fakt, že si najala novou stylistku, a to Virginii Chadwyck-Helay.

Ginnie, jak jí všichni říkají, není pro Kate neznámou postavou, dokonce s ní i s Williamem studovala Univerzitu v St. Andrews ve Skotsku. Poté se vydala na dráhu módní redaktorky a zakotvila v britské Vogue. Jako schopnou řečnici si ji také pro své eventy najímaly i různé módní značky v čele s Louis Vuitton nebo Manolo Blahnikem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Life after Vogue, and the brands and beauty products (and THE facialist) I swear by - in today’s Stella Magazine. Thank you SO much to @bethanholt @ana__cuba @stella_telegraph @mariannejonesuk and Team Telegraph in general. As much as I miss my Vogue days, I learnt so much and it will all be put to very good use in this new venture. #vchstyle #lifeaftervogue #pasturesnew #buyfewerbuybetter PS you are all asking, the top is @batshevadress 👍🏻👍🏻 Make-Up @pollymorton.makeup

Příspěvek sdílený Ginnie Chadwyck-Healey (@ginniech00),Říj 28, 2018 v 3:58 PDT

Ginnie dosud na svém Instagramu nabádá, aby se jí zájemkyně a zájemci o proměnu šatníku neváhali ozvat. To se ovšem asi změní, když teď bude osobní stylistkou pro jednu z nejsledovanějších žen na světě (podle loňského výzkumu má i v USA Kate větší vliv na nákupní rozhodování Američanů než její švagrová, vévodkyně Meghan).

A proč Kate mění stylistku? Nabízí se samozřejmě vysvětlení, že po třech dětech a osmi letech v roli vévodkyně potřebuje změnu a trochu dodat sebevědomí. Anebo že soupeří s Meghan, která do královského paláce vnesla trochu víc současných trendů. Skutečnost je ale banálnější – dosavadní stylistka vévodkyně Natasha Archer totiž odešla na mateřskou dovolenou.

Sledujte nás i na Instagramu!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Krásné ráno s vévodkyní Kate a její neuvěřitelnou sukní, se kterou vytvořila nový „must-have” vánoční outfit! 💃🏻🎄 Kde právě teď koupíte podobnou? Zjistíte dnes u nás na webu. A protože máme druhou adventní neděli, najdete tam také: 🎁 20 modrých vánočních dárků, pro celou rodinu. Protože různé odstíny modré milujeme všichni. 🍪 recepty na nejlepší vánoční cukroví. Klasiku i takové, kterým vyrazíte dech. 📒 tipy, jak si vybrat diář i kde seženete ty nejkrásnější. Protože i když všichni žijeme Vánocemi, leden už také nesměle ťuká na dveře. 👉🏻 Linky v biu! . . . #duchesskate #princewilliam #emiliawickstead #emiliawicksteadskirt #tartanskirt #christmasoutfit #vevodkynekate #kostky #kostkovanasukne #vanoce #darky #cukrovi #diar #zenycz

Příspěvek sdílený Ženy.cz (@zeny.cz),Pro 9, 2018 v 1:01 PST

Každopádně bude zajímavé sledovat, jak výrazně tato personální změna ovlivní i styl vévodkyně. Ta je známá mimo jiné tím, že své outfity ráda recykluje, takže o přehlídku kabátků Catherine Walker nebo Alexander McQueen nepřijdeme. Ginnie zase razí heslo Condense, Curate, Create, což přeneseně znamená, že šatník vytřídí, vybere z něj to nejlepší a pak s pomocí nových kousků vytvoří nové kombinace, o kterých byste neřekla, že by mohly vypadat dobře.