Mějte přehled o akčních nabídkách i bez zbytečných papírových letáků.

Mějte přehled o akčních nabídkách i bez zbytečných papírových letáků. Zdroj: Pixabay.com

Vadí vám papírové letáky? Sledujte akce online a na jednom místě

Nebaví vás schránka přeplněná papírovými letáky? Dejte si na ni konečně jasné sdělení „Nechci letáky“ a začněte díky Kupi.cz obsah letáků sledovat online – tedy tak, jak se sluší a patří na 21. století. Díky portálu získáte přehled nejen o akčních cenách v Česku, ale třeba i v Německu či v Polsku. Bydlíte-li v pohraničí, nakoupíte za hranicemi ještě výhodněji.

Plná schránka letáků nebaví snad nikoho. I když některé mohou být užitečné, asi jen málokdo skutečně prostuduje každý z nich. Navíc v dnešní době, kdy se veřejnost stále více zajímá o životní prostředí, je pohled na obří množství zbytečně vytištěného papíru dost deprimující.

Portál Kupi.cz informuje o všech letákových akcích, ale bez papírů. Takže můžete zůstat v obraze i bez přeplněné schránky. Letáky a akce si můžete pohodlně prohlížet nejen na počítači či tabletu, ale i na smartphonech. Používání Kupi.cz je samozřejmě zcela zdarma.

Co vám Kupi.cz může nabídnout?

Projekt Kupi.cz přišel s chytrým nápadem nabídnout letáky a katalogy online. Dnes je to největší český portál s tímto zaměřením. V roce 2014 se stal součástí Seznam.cz a i díky tomu jsou inovace služeb portálu velice rychlé a služby se neustále zlepšují.

Výhody Kupi.cz nespočívají jen v prázdné poštovní schránce, ale také v přehledu o akcích. Češi nejvíce vyhledávají Lidl leták, Kaufland leták a Pepco leták. Jenže možná i vám se stalo, že jste si u tištěného letáku spletli datum a řídili jste se nabídkou, která už nebyla aktuální. To se vám u online letáků nestane, protože jejich přehled je neustále aktualizován.

Ale hlídat si nízké ceny můžete s využitím Kupi.cz i jinak. Například pomocí seznamu preferovaného zboží. Hledáte ve svém okolí pravidelně mléko nebo máslo ve slevě? Žádný problém. Portál dobré ceny a akční nabídky pro konkrétní druh zboží hlídá za vás. Snadno si zde vytvoříte také nákupní seznamy, které si pak vytisknete s sebou na nákup nebo si je pošlete na e-mail.

Kupi.cz hlídá akční nabídky ve vašem okolí

Je jasné, že vás nezajímají akční ceny z druhého konce republiky, ale spíše výhodné ceny u prodejců ve vašem regionu. Mnoho obchodů své akce zaměřuje regionálně. Kupi.cz vám pomůže sledovat akce ve vašem okolí. Takže pivo v akci, které na Kupi.cz patří mezi nejhledanější sortiment, už nikdy nezmeškáte.

Na Kupi.cz si snadno vyfiltrujete obchody a značky, které vás zajímají. Vše je velice intuitivní, takže se na webu ani v jednotlivých nabídkách určitě neztratíte. Naopak, objevíte nové tipy na nákupy. A pokud jste aktivní na sociálních sítích, můžete se o ty nejlepší akce, které Kupi.cz objeví, podělit i s rodinou nebo přáteli. Sdílet snadno můžete i jednotlivé nabídky a akce.

Portál expanduje i do zahraničí

Úspěšný srovnávač akčních cen a distributor letáků expanduje pod novou značkou Kupino i do zahraničí. Této expanze na další evropské trhy mohou využít i čeští zákazníci, protože řada Čechů v zahraničí nakupuje. Bydlíte-li u polských nebo německých hranic, bude vás určitě zajímat leták Kauflad v Polsku nebo leták Kaufland v Německu.