Video placeholde

Testování exkluzivní služby Powermix stvořené vašim vlasům na míru

Naše kolegyně Markéta se rozhodla vyzkoušet žhavou novinku – řadu Inforcer ze Série Expert od L´Oréal Professionnel, která je určená na lámavé vlasy, a zároveň novou službu Powermix. Díky šikovné kadeřnici Petře Procházkové z pražského Studia Papilon odcházela s pocitem vyživených a posílených vlasů.

Po základní diagnostice Petra použila na Markétinu hřívu novou řadu Inforcer. Po umytí vlasů šamponem Inforcer aplikovala zcela novou péči Powermix FORCE taktéž určenou pro lámavé vlasy, kterou Markétě namíchala přímo před jejíma očima. Po pěti minutách působení vlasy opláchla a Petra se mohla radovat z pocitu vyživených a posílených vlasů.

Powermix se skládá ze dvou kroků – základní báze a Powermixu na konkrétní vlasový problém. Vyzkoušet můžete COLOR pro okamžitý lesk a ochranu barvy, REPAIR pro okamžitou obnovu vlasového vlákna a FORCE pro okamžitou výživu a posílení vlasu.

Pokud taky vždy váháte, kterou péči zvolit, vyzkoušejte Powermix! Ten totiž umožňuje kombinovat i dvě péče najednou! Máte barvené vlasy, ale zároveň jim chcete dopřát péči pro jejich obnovu? Pro Powermix žádný problém! Nechte si namíchat tu pravou péči vám přímo na míru.

Službu Powermix můžete vyzkoušet v Salonech Expert L´Oréal Professionnel. Najděte si toho pravého kadeřníka ve vašem okolí na www.salon-expert.cz.

.....
..... | Zdroj: www.salon-expert.cz