Zuzana Hodaková

Zuzana Hodaková Zdroj: Elite Model Look

Nela Braun
Adam Cmarko
Victoria Carinne Lavers
Anna Kutko
Tony Tieku
7
Fotogalerie

Soutěž Schwarzkopf Elite Model Look zná české a slovenské vítěze. Míří do finále

Nejprestižnější modelingová soutěž na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z více než 30 zemí světa, zná nyní jména národních vítězů pro Českou a Slovenskou republiku, kteří letos díky pandemické situaci absolvují poprvé v historii finále soutěže on-line. Kdo nás bude reprezentovat?

V průběhu září a října se uskutečnilo za přísných hygienických podmínek v obchodních centrech po celé České a Slovenské republice celkem 21 castingů, které přilákaly pozornost vysokého počtu mladých žen a mužů. Castingy prováděly ambasadorky projektu pro letošní rok, topmodelky Denisa Dvořáková v Čechách a Michaela Kocianová na Slovensku. Vítězky a vítězové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku 2020 mají slibně nakročeno k tomu uspět i na světové modelingové scéně, což potvrzují světové úspěchy výherců z minulých ročníků projektu. „V této náročné době mě velmi potěšila obrovská účast na castinzích Schwarzkopf Elite Model Look a zároveň vysoký počet on-line přihlášených. Bohužel nebylo možné realizovat tento rok standardní soustředění a slavnostní galavečer na Pražském hradě, tudíž všechny předvybrané skvělé adepty postoupíme do ročníku 2021, aby nebyli ochuzeni o tento jedinečný zážitek,“ říká Saša Jány, ředitel soutěže.

Z počtu obsáhlého množství přihlášených byli následně agenturami Elite Prague a Elite Bratislava a organizátory soutěže Schwarzkopf Elite Model Look nominováni národní vítězové do celosvětového finále. Mezinárodní porota složená z modelingových profesionálů poté vybrala TOP 20 finalistů za rok 2020, deset modelek, pět modelů a pět influencerů, kteří budou bojovat o světové vítězství. Vítězové budou oznámeni 16. prosince.

Česká a slovenská krása

Do finálové dvacítky za Českou republiku postupuje Victoria Carinne Lavers a Tony Tieku a za Slovenskou republiku Zuzana Hodáková a Adam Cmarko. Tyto finalisty letos čeká světové finále on-line. Vítězové budou reprezentovat své země na světovém finále, které se vzhledem k přetrvávající pandemické situaci uskuteční poprvé ve své historii on-line.

Victoria Carinne Lavers
Victoria Carinne Lavers | Zdroj: Elite Model Look

Zuzana Hodaková
Zuzana Hodaková | Zdroj: Elite Model Look

Dalším specifikem letošního ročníku je i díky on-line přihlašování nominace Nely Braun za Chorvatsko a Anny Kutko za Rusko, které byly objeveny agenturou Elite Prague. Všichni se společně v době do vyhlášení výsledků světového finále Elite Model Look zúčastní webových tréninků a prezentací pod vedením modelingových stars, jakými jsou kanadská supermodelka Coco Rocha, Francouzka Joséphine Le Tutour nebo americký youtuber, herec a model – Cameron Dallas.

Nela Braun
Nela Braun | Zdroj: Elite Model Look

Anna Kutko
Anna Kutko | Zdroj: Elite Model Look

Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku se i tento rok spojil s úspěšnou značkou vlasové kosmetiky Schwarzkopf, která se stala hlavním partnerem a spoluorganizátorem soutěže. Vlasová kosmetika Schwarzkopf v minulosti dlouhodobě spolupracovala se světově známými celebritami včetně topmodelek, jako jsou např. Claudia Schiffer a Heidi Klum, a již poněkolikáté se stala součástí jedinečného projektu, objevujícího budoucí hvězdy modelingového průmyslu.

Letitým partnerem soutěže je značka Rowenta, která ve spolupráci s agenturou Elite vyvíjí produkty pro péči o vlasy a tělo řady Rowenta for Elite Model Look. Oficiálním kosmetickým partnerem se stala značka ARTDECO. Dalším partnerem je lifestylový magazín FEMINITY. Mediálními partnery projektu jsou Evropa 2, Elle, JCDecaux a Fashion TV.

Video placeholde